Audio-video uređajiVijesti

iPad HD na tržištu u veljači?

Analitičar na Wall Streetu Richard Gardner izjavio je da će Apple vrlo vjerojatno lansirati novi iPad 3 tablet u veljači 2012. te da će zaslon nuditi dvostruko bolju rezoluciju od one koja je trenutno dostupna na iPadu 2.

Ovaj iPad HD uređaj, kako ga neki nazivaju, trebao bi imati rezoluciju ekrana 2048×1546 pixela, usporedno s iPad 2 ekranom od 1024×768 pixela. Tablet ovakve rezolucije trebao bi imati nevjerojatno čistu i detaljnu sliku prilikom snimanja s kamerom, ili gledanja HD videa na internetu.

Unatoč raznim glasinama da bi pojačana rezolucija mogla uzrokovati određene tehnološke probleme zbog kojih bi novi tablet morao biti deblji od svojih prethodnika, Gardner naglašava da takvih problema zasada nema za novi iPad 3.

Izvor: TVPredictions

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!