3DBlu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental Film]

Za sredinu zadnjeg mjeseca u godini, Continental Film nam donosi Planet majmuna: Postanak u DVD i Blu-ray izdanju te Green Lantern u DVD, Blu-ray i Blu-ray 3D izdanju. Više detalja u nastavku..

[youtube id=”f8D2NIGEJW8″ w=”600″ h=”337″]

Planet majmuna: Postanak (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelj: Rupert Wyatt
Uloge: James Franco, Freida Pinto, John Lithgow, Brian Cox, Tom Felton

Naše najveće otkriće postat će najveća svjetska prijetnja nakon što znanstvenik na rubu medicinskog otkrića počne testirati mladu čimpanzu Caesara. Ali nakon što čimpanza razvije ljudsku inteligenciju i emocije, započinje epska bitka koja će odlučiti o tome koja je zapravo dominantna vrsta našeg planeta!

[youtube id=”oazFv302DIM” w=”600″ h=”337″]

Green Lantern (DVD, Blu-ray i Blu-ray 3D izdanje)

Redatelj: Martin Campbell
Uloge: Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Angela Bassett

U prostranom i misterioznom svemiru, elitna jedinica zaštitnika mira i
pravde postoji već stoljećima. Oni se zovu KORPUS GREEN LANTERN. Kada novi neprijatelj imena PARALLAX zaprijeti uništavanjem svemira, njihova sudbina i sudbina Zemlje leži u rukama novaka korpusa, prvog izabranog čovjeka ikad: HALA JORDANA (Ryan Reynolds). Popularni super-junak Green Lantern po prvi puta prezentiran je na velikom platnu, a u filmu također glume i Blake Lively (televizijska serija Tračerica), Peter Sarsgaard (Siroče), Mark Strong (Sherlock Holmes), nominirana za nagradu Oscar Angela Bassett i dobitnik nagrade Oscar Tim Robbins.

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!