Vijesti

Philips 46PFL9704H HDTV proglašen najboljim europskim LCD-om u 2009./2010. godini [PR]

philips-46pfl9704h-award

Na ovogodišnjoj dodjeli EISA nagrada Philips-ov 46PFL9704H televizor je proglašen najboljim europskim LCD-om u 2009./2010. godini. Naime, osim odlične izvedbe, ovaj model štedi energiju i minimalizira utjecaj na okoliš zbog čega mu je dodijeljen i EU ECO logo. Philips-ov 46PFL9704H opremljen je i NetTV-om koji omogućuje pregledavanje zabavnih online sadržaja direktno na velikom TV ekranu pomoću daljinskog upravljača. Pristup kućnoj mreži osiguran je putem integrirane bežične WiFi mreže i Ethernet priključkom. Model je dostupan i kod nas po cijeni od 20.990,00 kn, a kompletnu objavu za medije donosimo u nastavku.

Zagreb – Philips-ov novi LCD TV prijamnik 46PFL9704H na ovogodišnjoj dodjeli EISA nagrada proglašen je najboljim europskim LCD-om u 2009./2010. godini. Ovo prestižno priznanje potpuno je zasluženo kada se uzmu u obzir brojne napredne tehnologije kojima se ističe i ovaj model Philipsovog LCD-a te njegova energetska učinkovitost. Naime, osim odlične izvedbe, ovaj model štedi energiju i minimalizira utjecaj na okoliš zbog čega mu je dodijeljen i EU ECO logo. Ušteda energije najvidljivija je u standby modu kada LCD troši minimalnu količinu energije (čak 50 posto manje od uvjeta za dobivanje zelenog loga). U izradi LCD-a nisu korišteni nikakvi štetni materijali, a dizajnom je prilagođen za jednostavno recikliranje.

philips-46pfl9704h-picture

Iako uporabom ovog LCD-a pridonosite očuvanju okoliša, ne morate se odreći jedinstvenog doživljaja gledanja i uživanja u omiljenim filmovima. Vrhunska slika s naglašenim kontrastom postignuta je nagrađenim LED Pro osvjetljenjem koje selektivnim radom štedi energiju te ujedno osigurava najdublju crnu i maksimalnu boju i svjetlinu na svijetlim dijelovima. Oštra i jasna slika postignuta je tehnologijom PixelPlus HD Engine koja poboljšava svaki dolazni piksel slike čineći ga što sličnijim pikselima u okruženju. Na taj način slika je prirodna s izraženim bojama i detaljima.
Odlična slika uz tehnologiju Ambilight Spectra 3 pruža jedinstveni doživljaj gledanja i osjećaj potpune udubljenosti u film bez umaranja očiju.

Philipsov 46PFL9704H opremljen je i NetTV-om koji omogućuje pregledavanje zabavnih online sadržaja direktno na velikom TV ekranu pomoću daljinskog upravljača. Pristup kućnoj mreži osiguran je putem integrirane bežične WiFi mreže i Ethernet priključkom.

Philipsov novi LCD 46PFL9704H može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom po cijeni od 20.990,00 kuna.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!