3DFilmoviVijesti

Titanic u 3D varijanti 2012.

Nakon što je George Lucas nedavno najavio dolazak dvostruke trilogije Ratova Zvijezda u 3D varijanti, producent planetarno popularnog Titanika također najavljuje 3D varijantu povodom stote obljetnice tragedije na datum 15. travnja 2012. godine.

Radi li se ovdje samo o nastojanju što vjernijeg izražavanja saučešća prema žrtvama spomenute tragedije ili pak o pokušaju zarade, ostaje na procjeni publike, prenosi Digital Versus. No predviđa se da su ovi projekti tek početak, te da će publika imati prilike pogledati još mnoge Hollywoodske 2D uspješnice ponovno, i u 3D formatu. Ukupni troškovi prevođenja ovog filma u 3D tehniku procjenjeni su na oko 15 milijuna američkih dolara. [DigitalVersus]

Adsense

Povezani tekstovi

8 komentara

  1. činjenica da uloženi novci u holivudskim okvirima i nisu neko bogatstvo a zarada je posve izvjesna za razliku od novog projekta u koji moraš ulupati bar 200 milja bez ikakvih garancija da aeš nešto zaraditi i vratiti uloženo. U potpunosti ih kužim. Imaju zlatne koke i neka nesu dok ide ..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!