Home » Vijesti » 3D » Titanic u 3D varijanti 2012.

Titanic u 3D varijanti 2012.

Nakon što je George Lucas nedavno najavio dolazak dvostruke trilogije Ratova Zvijezda u 3D varijanti, producent planetarno popularnog Titanika također najavljuje 3D varijantu povodom stote obljetnice tragedije na datum 15. travnja 2012. godine.

Radi li se ovdje samo o nastojanju što vjernijeg izražavanja saučešća prema žrtvama spomenute tragedije ili pak o pokušaju zarade, ostaje na procjeni publike, prenosi Digital Versus. No predviđa se da su ovi projekti tek početak, te da će publika imati prilike pogledati još mnoge Hollywoodske 2D uspješnice ponovno, i u 3D formatu. Ukupni troškovi prevođenja ovog filma u 3D tehniku procjenjeni su na oko 15 milijuna američkih dolara. [DigitalVersus]

About Marijana Golubić

8 komentara

  1. Kad sam vea pogledao sva izdanja do danas (kino, VHS, DVD i BD), nema mi druge vea da ga pogledam i u 3D-u. Ako ništa drugo, barem da vidim koliko ae dobru 2D-u-3D konverziju napraviti za tih 19 milijunčeka.

  2. činjenica da uloženi novci u holivudskim okvirima i nisu neko bogatstvo a zarada je posve izvjesna za razliku od novog projekta u koji moraš ulupati bar 200 milja bez ikakvih garancija da aeš nešto zaraditi i vratiti uloženo. U potpunosti ih kužim. Imaju zlatne koke i neka nesu dok ide ..

  3. oael staviti u 3D onaj prvi filmek s početka prošlog stoljeaa odlazak radnika na posa i dolazak vlaka

  4. ground zero komentar ti je odličan

  5. taj sam film gledao u kinu ,tada mi se nije svidio, da ga snime u 8 dimenzija neae mu podignuti kvalitetu

  6. Dobar je da zene rezu vene.

  7. comment4, Buy lamisil Online, =-], Buy ibuprofen Cheap online, upno, ibuprofen pill, =-PPP, buy effexor xr online, =-OOO, buy generic cheap levaquin, 7295,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*