4K Ultra HDAudio-video uređajiVijesti

Microsoft proizveo 120-inčni 4K televizor za testiranje igračeg sustava

Microsoft-120inch-4K-TV-Screen

Iako je Panasonicov 152-inčni plazma televizor trenutno najveći Ultra HD televizor na svijetu, Microsoft je upravo proizveo 120-inčni 4K TV koji je nadjačao sve proizvođače televizora u LCD segmentu. Da ne bi bilo zabune, Microsoft ne planira prodavati televizore, već koristi ovaj impresivan model za prezentaciju budućih Xbox Kinect igračih sustava u kojima vidi ogroman potencijal.

U prezentaciji, ovaj sustav opisuje kako će u budućnosti televizori biti povezani s različitim tehnologijama unutar doma. Manji ekrani komuniciraju sa sadržajem na velikom ekranu te je cijeli sustav podržan dodatnom rasvjetom za maksimalan doživljaj.

Vizija Microsofta je da sveukupno igrače iskustvo postane najveći doživljaj, kroz bolju kvalitetu slike i efekte koji izazivaju emocionalne reakcije. Kompanija također otkriva da im je plan uvesti ovu storytelling normu igračeg iskustva u domove u slijedećih 5 do 10 godina.

Izvor: Pocket-lint

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!