Home » Vijesti » 4K Ultra HD » Microsoft proizveo 120-inčni 4K televizor za testiranje igračeg sustava

Microsoft proizveo 120-inčni 4K televizor za testiranje igračeg sustava

Microsoft-120inch-4K-TV-Screen

Iako je Panasonicov 152-inčni plazma televizor trenutno najveći Ultra HD televizor na svijetu, Microsoft je upravo proizveo 120-inčni 4K TV koji je nadjačao sve proizvođače televizora u LCD segmentu. Da ne bi bilo zabune, Microsoft ne planira prodavati televizore, već koristi ovaj impresivan model za prezentaciju budućih Xbox Kinect igračih sustava u kojima vidi ogroman potencijal.

U prezentaciji, ovaj sustav opisuje kako će u budućnosti televizori biti povezani s različitim tehnologijama unutar doma. Manji ekrani komuniciraju sa sadržajem na velikom ekranu te je cijeli sustav podržan dodatnom rasvjetom za maksimalan doživljaj.

Vizija Microsofta je da sveukupno igrače iskustvo postane najveći doživljaj, kroz bolju kvalitetu slike i efekte koji izazivaju emocionalne reakcije. Kompanija također otkriva da im je plan uvesti ovu storytelling normu igračeg iskustva u domove u slijedećih 5 do 10 godina.

Izvor: Pocket-lint

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*