Audio-video uređajiVijesti

Sony Bravia televizori ažurirani s Twitterom, YouTube HD-om i još mnogo toga

Sony je prilično uspješno ažurirao softver za svoje 2011 Bravia televizore. Tako je sada moguće uživati u YouTube filmovima u HD-u i biti u toku s fotografijama, video uratcima i proslijeđenim linkovima od prijatelja na Facebooku.

Uz to, televizori su sada usklađeni s novom lite verzijom daljinske aplikacije za tastaturu – značajka namijenjena eksluzivno Vaio računalima i Xperia pametnim telefonima.

Naposljetku, sada je moguće u stvarnom vremenu dobivati novosti s Twittera na dnu ekrana i koristiti opcije poput Track ID-a za određivanje imena pjesama i njihovih izvođača koji su se slušali za vrijeme reklamnih poruka ili emisija.

Besplatno ažuriranje softvera je dostupno za sve one s kompatibilnim setovima, dok oni sa starijim Bravia televizorima nemaju tu mogućnost.

Izvor: Engadget

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Potvr?ujem, jako sam zadovoljan. HD slika sa Youtube-a je izvrsna a “Bravia internet video” jako interesantan, raznolik i prepun sadržaja (tako?er dio u HD rezoluciji). Za svakoga pomalo i kontinuirano se nadogra?uju novi videi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!