3DFilmoviKinoVijesti

Trailer za Disneyjev film John Carter napokon dostupan

Disney je objavio prvi potpuni trailer na YouTubeu za svoj nadolazeći film John Carter, temeljen na novelama Edgar Rice Burroughsa.

U smislu radnje, film John Carter se temelji na filmu Princess of Mars, iako Disney naglašava da je film temeljen na likovima iz Burroughovih knjiga, što ne znači da su priče potpuno identične.

Treba naglasiti da je Burroughs pisao u vrijeme kada znanstvena fantastika nije zahtijevala mnogo akcije da bi bila zanimljiva svojoj publici. Stoga, da je John Carter direktna adaptacija akcije u Burroughsovim knjigama, film bi bio prilično dosadan.

Trailer je sam po sebi moćan i impresivan. U dvije minute trajanja može se dobiti kvalitetan dojam o čemu se radi u filmu. Bez daljnjih odgoda, predstavljamo vam trailer za Disneyjev film John Carter:

[youtube id=”nlvYKl1fjBI” w=”600″ h=”337″]

Izvor: TG Daily

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!