Home » Filmovi » Ledeno doba 3 – Najbolje otvaranje animiranog filma u Hrvatskoj do danas! [PR]

Ledeno doba 3 – Najbolje otvaranje animiranog filma u Hrvatskoj do danas! [PR]

ledeno-doba3

Ovaj vikend je donio senzacionalne rezultate za film Ledeno doba 3: Dinosauri Dolaze i ostat će zapamćen kao najbolje otvaranje animiranog filma u Hrvatskoj svih vremena! Naime, ovog je vikenda novu avanturu ledenih junaka u 20 kino dvorana, od kojih 7 digitalnih 3D, pogledalo 30356 gledatelja! S ostvarenim prihodom od oko 900 000,00 kn, Ledeno doba 3 ujedno je i najbolje otvaranje nekog filma kompanije 20th Century Fox u Hrvatskoj!

Hrvatski su gledatelji u ovoj animiranoj poslastici mogli uživati istovremeno s gledateljima diljem svijeta jer je hrvatska distribucija započela isti dan kad i svjetska. Ovakav fantastičan broj posjetitelja u skladu je s nastojanjima Continental filma da gledateljima prikaže doista najbolja filmska ostvarenja, a ujedno i dokaz da publika zna prepoznati ponuđenu kvalitetu.

ice-age-3_shot

Ledeno doba 3: Dinosauri dolaze sinkroniziran je na hrvatski pod redateljskim vodstvom Pavlice Bajsić koja je okupila zvjezdanu ekipu: Tarika Filipovića, Janka Rakoša, Dariu Knez Rukavinu, Edu Maajku, Ljubomira Kerekeša, Ozrena Grabarića i mnoge druge. Film se može pogledati u 3D i 2D verziji.

Službena stranica: Ice Age Movie

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Panasonic-TV-EX700

20th Century Fox, Panasonic i Samsung sklopili partnerstvo za HDR10+

20th Century FOX, Panasonic Corporation i Samsung Electronics obznanili su danas sklapanje partnerstva s ciljem ...

AOC_IDR-Advert

Dan Nezavisnosti se vraća na velike ekrane s modernim AOC monitorima

Dvadeset godina nakon prvog filma, dugo očekivana epska akcijska avantura Dan nezavisnosti: Nova prijetnja 23. ...