HD Televizija video

HD Televizija video #10: Grad u magli

Krajem mjeseca studenog osvanulo je nezaboravno jutro u Zagrebu. Sunce se pojavilo na prozorima nakon više od tjedan dana sivila i magle, stoga je HD Televizija odlučila snimiti taj događaj na jednoj posebnoj lokaciji, u HD-u, naravno.

Mjesto snimanja bila je Grmoščica, park-šuma koja obiluje bogatstvom biljnog života te se činila kao najprikladnije mjesto za snimanje grada okupanog suncem koje nam je toliko nedostajalo. Na veliko iznenađenje, pogled na grad bio je prilično maglovit, zbog čega je ovaj video dobio naziv “Grad u magli”.

Svima je poznato koliko dašak sunca može poboljšati raspoloženje ljudi tijekom jeseni i zime, što je upravo bila glavna inspiracija za kreiranje ovog videa.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!