Home » HD Televizija video » HD Televizija video #10: Grad u magli

HD Televizija video #10: Grad u magli

Krajem mjeseca studenog osvanulo je nezaboravno jutro u Zagrebu. Sunce se pojavilo na prozorima nakon više od tjedan dana sivila i magle, stoga je HD Televizija odlučila snimiti taj događaj na jednoj posebnoj lokaciji, u HD-u, naravno.

Mjesto snimanja bila je Grmoščica, park-šuma koja obiluje bogatstvom biljnog života te se činila kao najprikladnije mjesto za snimanje grada okupanog suncem koje nam je toliko nedostajalo. Na veliko iznenađenje, pogled na grad bio je prilično maglovit, zbog čega je ovaj video dobio naziv “Grad u magli”.

Svima je poznato koliko dašak sunca može poboljšati raspoloženje ljudi tijekom jeseni i zime, što je upravo bila glavna inspiracija za kreiranje ovog videa.

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*