Home » HD Televizija video » HD Televizija video #6: Što smo testirali do sada – dio 1

HD Televizija video #6: Što smo testirali do sada – dio 1

HD Televizija je u svoju redakciju ugostila mnoge zanimljive proizvode od svojeg početka 2007. godine, no katkada u masi informacija na to jednostavno zaboravimo i samo gledamo kada će neki novi proizvod osvanuti među našim recenzijama. Baš kao što je to običaj u popularnom američkom reality showu Survivor – da se zadnji “preživjeli” pred kraj emisije podsjete igrača koji su prije njih napustili igru – tako se i HD Televizija simboličnim video prilogom podsjeća na uređaje s kojima smo se družili zadnih godina.

Bilo je tu doista raznovrsnih uređaja – od televizora svih dijagonala, monitora sa svjetlećim okvirom, imitacije Ambilight osvjetljenja, digitalnih prijamnika, periferije itd., a nikako ne smijemo zaboraviti i jednom testirana sredstva za čišćenje ekrana. Ovo je prvi dio videa obzirom da uključuje uređaje koje je testirao autor ovih redaka, dok će drugi video biti kreiran za kolegu Jasmina – čim pronađemo dovoljno dinamičnu glazbu ;). Što se glazbe u videu tiče, odabran je isječak iz skladbe Mermaids s originalnog albuma novih Pirata s Kariba: Nepoznate Plime. Nadamo se da ćete uživati u videu i zajedno s nama prisjetiti se naših ranijih radova.

[vimeo id=”24273185″ w=”600″ h=”337″]

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

4 komentara

  1. Soo goood, so manyyyyyyy and keeping counting ;)

  2. Ali nikako da testirate Marantz reciver, pocinjete mi biti sumnjivi po pitanju posjedovanja istog…

  3. Da mu obidjem stan kada nije kod prisutan pa da ga rijesim muka, a i sebe potrebe za reciverom do kraja zivota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*