HD Televizija videoVijesti

HD Televizija video #7: Zumba u HD-u

Zumba je došla do HD Televizije! Za one koji ne znaju, Zumba nije neka vrsta afričkog jela, niti borilačka vještina, već ona predstavlja nevjerojatnu zabavu u obliku aerobnog treninga inspiriranog latinoameričkim plesovima. Iako je Zumba namijenjena muškarcima i ženama, u mnogo većoj mjeri je pohađaju žene, što ćete odmah uočiti u našem videu.

Kako udruge i društva sportske rekreacije često organiziraju treninge i druženja po Lijepoj Našoj, odlučili smo snimiti jedan od njih, naravno, u HD-u. Nadamo se da ćete uživati i možda vas video potakne da se i sami okušate u ovim treninzima koji će vam “odmoriti” oči i “umoriti” tijelo.

Za više informacija, posjetite službenu stranicu studija Thalia, koji nas je pozvao na jedno od događanja u Medulinu.

[youtube id=”zDoEJJL-QAY” w=”600″ h=”337″]

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!