Home » HD Televizija video » HD Televizija video #7: Zumba u HD-u

HD Televizija video #7: Zumba u HD-u

Zumba je došla do HD Televizije! Za one koji ne znaju, Zumba nije neka vrsta afričkog jela, niti borilačka vještina, već ona predstavlja nevjerojatnu zabavu u obliku aerobnog treninga inspiriranog latinoameričkim plesovima. Iako je Zumba namijenjena muškarcima i ženama, u mnogo većoj mjeri je pohađaju žene, što ćete odmah uočiti u našem videu.

Kako udruge i društva sportske rekreacije često organiziraju treninge i druženja po Lijepoj Našoj, odlučili smo snimiti jedan od njih, naravno, u HD-u. Nadamo se da ćete uživati i možda vas video potakne da se i sami okušate u ovim treninzima koji će vam “odmoriti” oči i “umoriti” tijelo.

Za više informacija, posjetite službenu stranicu studija Thalia, koji nas je pozvao na jedno od događanja u Medulinu.

[youtube id=”zDoEJJL-QAY” w=”600″ h=”337″]

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. Naš najbolji video do sada, definitivno! Bravo Igore na sjajnoj montaži!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*