HTPC i kompjuteriKomponente

Logitech osvojio iF nagradu za dizajn solarne tipkovnice

ZAGREB, 30. studenoga 2011. —  Danas je Logitech objavio kako je Logitech bežična solarna tipkovnica K750 nagrađena prestižnom nagradom na „International Forum Design 2012“ (iF) za izvrsnost u dizajnu. Logitech bežična solarna tipkovnica K750 bila je jedna od 3000 prijavljenih proizvoda u kategoriji proizvoda za računala i na koncu osvojila ovu vrijednu nagradu.

“Počašćeni smo ovom vijesti da je Logitechova bežična solarna tipkovnica K750 nagrađena iF nagradom za dizajn,“ rekao je Thibaud Nolf, Logitechov produktni manager za tipkovnice i combo uređaje. “U Logitechu smo posvećeni razvoju naprednih proizvoda koji ljudima pružaju maksimalno od tehnologije u svakodnevnom životu. Naglasio bih da smo osim u dizajnu, što je žiri iF natjecanja prepoznao i nagradio, predanost uložili i u razvoj naprednih mogućnosti ovog proizvoda.“

Logitech bežična tipkovnica K750

Logitech bežična solarna tipkovnica K750 se napaja putem ambijentalnog svjetla iz prostorije pa za njezin rad nije presudno direktno sunčevo osvjetljenje. Kada je tipkovnica napunjena može raditi do tri mjeseca u potpunom mraku i više se nije potrebna briga oko promjene baterija. Povezujući najbolje od klasične tipkovnice, prijenosnog računala, te prepoznazljivih Logitechovih tipki konkavnog dizajna stvorena je brža, tiša i za tipkanje ugodnija tipkovnica u kojoj se može uživati iz sata u sat. Tipkovnica je napravljena od materijala koji ne sadrže PVC, te dolazi u kutiji izrađenoj od recikliranih materijala čime se minimilizirao štetan utjecaj na okoliš. Logitech bežična solarna tipkovnica K750 je od sada dostupna i za Mac računala, a svi modeli se mogu pronaći na službenim stranicama.

Model tipkovnice za PC računala
Model tipkovnice za MAC računala

iF Design Awards

iF Design Awards internacionalno je prepoznata oznaka za izvrsnost u dizajnu posljednjih 58 godina čime je postala simbol za vrhunska postignuća u dizajnu. Održava se u organizaciji International Forum Design i smatra se jednom od najvažnijih svjetskih natjecanja u dizajnu. Godišnje ima preko 2000 prijava iz više od 30 država svijeta. Danas je iF zastupljen u Njemačkoj (Hannover i Munich), Tajvanu, Koreji i Brazilu.

Prednosti solarne energije >>

Recenzija K750 tipkovnice na Usporedi.hr >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!