Audio-video uređajiMobiteli i tabletiStudijeTabletiVijesti

Kome trebaju legići, suvremena mladež želi iPad za Božić

Roditelji, pozor! Suvremena djeca i tinejdžeri ne žele barbike ili legiće za nadolazeće blagdane, već skupocjene Appleove uređaje, poput iPada. Srećom, postoji šansa da budu zadovoljni i s iPodom touch ili iPhoneom, stoga imate par opcija.

Prema najnovijem istraživanju tvrtke Nielsen Wire, čini se da 44% djece u SAD-u između 6 i 12 godina želi iPad za Božić ove godine. Isto vrijedi za 24% tinejdžera (13+) i odraslih, što čini iPad najpoželjnijim poklonom u 2011. godini.

Appleov iPod touch i iPhone su također visoko plasirani među poklonima za darivanje naših najmlađih, s 30% (iPod touch) i 27% (iPhone) djece koja ih priželjkuje ove godine. Samo 8% starije skupine se nada iPodu touch te samo skromnih 15% želi iPhone, prema istraživanju.

Ako vam djeca slučajno nisu ljubitelji Applea, nema problema, jer će sa zadovoljstvom uzeti tablet ili igraći uređaj, dok će starija djeca biti totalno zadovoljna s novim računalom ili e-čitačem.

Naravno, treba uzeti u obzir da se tvrtka Nielsen Wire bavi samo elektronikom, pa uvijek postoji mogućnost da vam djeca požele nešto staromodnije i cjenovno pristupačnije, poput legića ili igara na ploči.

Izvor: VentureBeat

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Lego kocke su zakon. čak i danas djeca im jednostavno nemogu odoliti. Tehnološke gluposti brzo izgube svoje čari ali legiai traju vječno :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!