Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Samsung UHD TV prijamnici dobili Digital Europe certifikat

Samsung UHD TV prijamnici dobili Digital Europe certifikat

Antonija Stupar_suhd-2016

Samsung Electronics objavio je da su modeli UHD TV prijamnika za 2016. godinu dobitnici Digital Europe certifikata. Priznanje za UHD TV uređaje dodijelilo je profesionalno udruženje koje zastupa interese industrije digitalnih tehnologija, a čije su članice tvrtke iz vertikale informacijskih i komunikacijskih tehnologija te potrošačke elektronike. Članice udruženja su 62 multinacionalne kompanije i 42 nacionalne udruge.

Samsungovi prijamnici, što obuhvaća ovogodišnje modele SUHD TV uređaja te seriju 6000 UHD TV prijamnika, zadovoljili su stroge standarde koje je definiralo udruženje Digital Europe te će sada nositi logo European UHD TV i oznaku Consumer Technology Association (CTA). Samsung će, među ostalim, izložiti i certificirane modele tijekom trajanja ovogodišnjeg sajma IFA u Berlinu.

Više informacija o Samsung TV prijamnicima dostupno je na stranicama www.samsung.com/hr.

Recenzija Samsungovog SUHD televizora serije 7, modela 49KS7002 dostupna je ovdje >>

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. Dobili su i od UN nagradu , za najbolji kut gledanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*