Audio-video uređajiVijesti

Sony i Apple u konkurentskoj borbi s novim televizorima?

Sonyjev predsjednik Uprave Howard Stringer otkrio je planove za revolucionarni novi televizor koji će se moći nositi s Appleovim proizvodima na tržištu. U intervjuu s Wall Street Journalom Stringer je priznao da njegova tvrtka radi na novoj vrsti televizora već pet godina, te je uvjeren da njegov konkurent Apple također radi na novoj vrsti ravnog ekrana kojeg će uskoro lansirati na tržište.

“Proveo sam zadnjih pet godina gradeći platformu s kojom bih se nosio sa Steve Jobsom. Gotova je i spremna za lansiranje”, otkrio je Stringer.

Radi se o unificiranom konceptu koji se fokusira na četiri različite vrste ekrana za potrošače:

  • pametni telefoni
  • tableti
  • računala
  • televizori

Očito je da će Sony i Apple uskoro lansirati nove televizore na tržište, gdje Stringer smatra Apple pravom prijetnjom za Sonyjev biznis, iako Apple još nije niti pristupio tržištu televizora. Prema mnogim izvorima, Stringer i Jobs su o ovoj temi prilično otvoreno razgovarali, gdje je Appleov bivši predsjednik savjetovao svojeg konkurenta u Sonyju da se orijentira na uži spektar proizvoda, što se kosi sa Sonyjevim planovima da targetira što je više moguće potrošača.

Kako se klupko polako odmotava, bit će zanimljivo vidjeti tko će od ovih divova na kraju prevladati na tržištu televizora.

Izvor: DigitalVersus

 

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!