3DVijesti

NICT demonstrira najveći na svijetu Full HD glasses-free 3D zaslon

Japanski istraživački institut NICT, u suradnji s tvrtkom JVC Kenwood, razvio je 200-inčni autostereoskopski Full HD 3D zaslon koji može prikazati sliku iz 57 različitih kutova, što znači da nema gubitka Full HD signala bez obzira na kut gledanja.

Kako se ovaj najveći na svijetu Full HD 3D zaslon može promatrati bez naočala, iskustvo gledanja je prilično olakšano. Ono što je posebno dojmljivo je činjenica da je moguće gledati sliku na ekranu iz različitih kutova, primjerice, ako se promatra kvadrat, moguće je isto tako vidjeti njegovu lijevu i desnu stranicu.

Hoće li 3D zasloni bez naočala postati trend u budućnosti i u kojim će sve smjerovima Full HD 3D tehnologija napredovati, samo vrijeme će pokazati, a do tada vjerujemo da će ovaj 500 kg težak zaslon biti vrlo pogodan kandidat agencijama za oglašavanje.

[youtube id=”NiaInndP1S0″ w=”600″ h=”337″]

Izvor: Akihabara

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!