3DVijesti

Besmrtnici 3D premijerno u svim eXtreme dvoranama multipleksa CineStar

Po prvi puta u Hrvatskoj, ljubitelji akcije moći će doživjeti filmove na posebno impresivan način u dosada tehnički najbolje opremljenim kino dvoranama multipleksa CineStareXtreme dvoranama.

Ove se kino dvorane od regularnih razlikuju po kristalno čistoj slici koju omogućuju posebni digitalni projektori najnovije generacije, laserski preciznom zvuku te srebrnim gigantskim specijalno dizajniranim filmskim platnima.

Stoga, koji će film bolje prikazati moć ovih novih dvorana nego Besmrtnici 3D. Od producenata filma 300 dolazi nam epska priča o izdaji, osveti i sudbini u kojoj kralj lud za moći budi antičku Grčku i prijeti uništiti čovječanstvo dok herojski mladi seljaci ustaju protiv njega u uzbudljivoj borbi koja je besmrtna koliko je i moćna.

Besmrtni Mickey Rourke nenadmašivom snagom odglumio je sirovog kralja Hyperiona te bio više no dobar primjer svojim mladim kolegama: atraktivnom Henryju Cavillu i lijepoj indijki Freidi Pinto.

CineStar eXtreme je dokaz koliko filmska industrija tehnološki stalno napreduje u cilju pružanja najboljeg iskustva gledanja filmova za sve ljubitelje ove zabavne industrije.

Izvor: Blitz Film i Video Distribucija PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!