Vijesti

LG-jev Magic Remote besplatno uz pojedine Cinema 3D televizore

Jedna od jedinstvenih prednosti LG-jevih televizora je Magic Motion, odnosno zračni daljinski upravljač koji najbolje možemo opisati kao miš za računala koji za navigaciju ne zahtijeva čvrstu podlogu. Kod računala je takvo rješenje prije nekoliko godina ponudio Logitech u videu MX Air modela, a sličnu navigaciju danas mogu koristiti vlasnici Nintendo Wii konzola, odnosno Move kontrolera na PlayStationu 3. LG je prvi koji je koncept primijenio u svijet samih televizora, a obzirom na porast “pametnih” funkcija olakšano upravljanje je i više nego dobrodošlo.

Magic Remote zračni upravljač koristi Hillcrest Labsovu Freespace tehnologiju koja omogućuje korisniku upravljanje kursorom na ekranu i to u praksi funkcionira dosta dobro. Tokom testa LG-jevog ovogodišnjeg top modela LW980S Magic Remote nam je olakšao unos teksta, kretanje po izbornicima i pregled aplikacija, a “iskakajućih” izbornika s brzim pristupom pojedinim funkcijama, postoje i specijalizirane aplikacije koje koriste funkcije ovog upravljača.

Vijest koju je LG obznanio u svojem newsletteru za prosinac jest što je ovaj zračni upravljač moguće besplatno dobiti uz pojedine modele Cinema 3D linije televizora, a uz koje prije nije dolazio u paketu. Akcija vrijedi samo u trgovinama Technomarketa.

Radi se o slijedećim modelima:

 

lg-remotes-magic

Manje tipaka i jedinstvene funkcije jasno ga razlikuju od standardnih daljinskih upravljača

Fons: LG Newsletter 12/11

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!