FilmoviKinoVijesti

Film “Koko i duhovi” u prva četiri dana prikazivanja vidjelo 6.884 gledatelja

Tko kaže da dobri filmovi dolaze samo iz Hollywooda? Naš domaći film “Koko i duhovi” proteklog je vikenda ostvario najbolji kino rezultat i s pravom se nalazi na prvom mjestu aktualne domaće box-office liste. Na taj način “Koko i duhovi” postao je prvi domaći film nakon nekoliko godina koji je ostvario ovakav rezultat – prvog vikenda svog prikazivanja pogledalo ga je sveukupno 6.884 gledatelja što je bolje od box-office rezultata bilo kojeg domaćeg filma unatrag 5 godina.

Film “Koko i duhovi” istovremeno je sa svojim prikazivanjem započeo u svim velikim gradovima u Hrvatskoj (Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Puli, Dubrovniku…), a njegova kino distribucija vrlo će se brzo proširiti i na ostatak Lijepe Naše. Posebnu zainteresiranost pokazuju osnovne škole u obliku organiziranih školskih posjeta kinima što filmu daje dodatnu podršku u smislu kino rezultata.

Podsjetimo, film “Koko i duhovi” snimljen je prema istoimenom književnom klasiku autora Ivana Kušana koji se u našim osnovnim školama nalazi pod obaveznom lektirom. Režirao ga je Daniel Kušan, a glavne uloge su ostvarili Antonio Parač, Nina Mileta, Kristian Bonačić, Filip Mayer, Ivan Maltarić, Ozren Grabarić, Dijana Vidušin i mnogi drugi.

Film je ove godine premijerno prikazan na filmskom festivalu u Puli gdje ga je publika proglasila najboljim filmom festivala.

Sinopsis:

Koko i duhovi priča je o dječaku Koku koji seli sa sela u grad i stječe nove prijatelje, ali kada upadne u nevolju, zatrebat će i zatražiti pomoć onih „starih“. Stan u koji useljava pripadao je Vinceku, starom škrtcu, čija je smrt obavijena misterijem. Postoje li duhovi i hoće li Koko uz pomoć svojih prijatelja riješiti tajnu? U sve će to biti umiješana njegova dražesna sestra Marica, vjerni pas Car, mudri inspektor Krivić i zabrinuti roditelji. Hoće li Koko i ovoj zagonetki naći rješenje prije svih odraslih, saznat ćemo u burnom raspletu ove napete detektivske priče.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Pa normalno da je ostvario najbolji rezultat unazad nekoliko godina kada danas imamo tri puta više multiplexa nego tada…
    Ispravnije bi bilo samo 6.884 kupljene ulaznice unatoč tolikim multiplexima…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!