Sony (Japan)Vijesti

Milijun PlayStation 4 konzola prodano u prvih 24 sata

Playstation-4-konzola

Sony je objavio kako je prodao jedan milijun PlayStation 4 konzola u prvih 24 sata otkako je prodaja započela u Sjevernoj Americi. IHS procjenjuje kako će 2.4 milijuna konzola biti prodano do kraja godine, dok Sony je odredio cilj od 5 milijuna primjeraka do kraja mjeseca ožujka iduće godine.

Andrew House, Sonyjev glavni čovjek za segment video igara je izjavio kako igrači dobro prihvaćaju novu konzolu. “Prodaja je vrlo jaka u Sjevernoj Americi, te se nadamo istom entuzijazmu i kada konzolu lansiramo u Europi i latinskoj Americi”. PlayStation 4 svoju “svjetsku turneju” započinje 29. studenog. Točan datum dolaska u Hrvatsku nije poznat, no predviđamo da će prvi primjerci stići početkom iduće godine.

Sony računa da će se PlayStation 4 prodavati bolje od njegovog prethodnika i da će doseći 5 milijuna primjeraka do kraja ožujka. U istom periodu, PlayStation 3 je bio prodan u 3.5 milijuna primjeraka. Ove brojke su pozitivan znak za industriju igračih konzola, a koje su imale poteškoća tijekom proteklih godina zbog toga što su potrošači odlučili odgoditi kupovinu ili se okrenuti igrama na mobilnim telefonima i zabavi na socijalnim mrežama.

playstation4-packaging
PlayStation 4 ambalaža. Izvor: https://twitter.com/Flatpanels

Danski FlatPanelsHD je već dobio primjerak konzole na test, nadamo se da će i naše predstavništvo izaći nam u susret i osigurati testni primjerak.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!