Sony (Japan)Vijesti

Milijun PlayStation 4 konzola prodano u prvih 24 sata

Playstation-4-konzola

Sony je objavio kako je prodao jedan milijun PlayStation 4 konzola u prvih 24 sata otkako je prodaja započela u Sjevernoj Americi. IHS procjenjuje kako će 2.4 milijuna konzola biti prodano do kraja godine, dok Sony je odredio cilj od 5 milijuna primjeraka do kraja mjeseca ožujka iduće godine.

Andrew House, Sonyjev glavni čovjek za segment video igara je izjavio kako igrači dobro prihvaćaju novu konzolu. “Prodaja je vrlo jaka u Sjevernoj Americi, te se nadamo istom entuzijazmu i kada konzolu lansiramo u Europi i latinskoj Americi”. PlayStation 4 svoju “svjetsku turneju” započinje 29. studenog. Točan datum dolaska u Hrvatsku nije poznat, no predviđamo da će prvi primjerci stići početkom iduće godine.

Sony računa da će se PlayStation 4 prodavati bolje od njegovog prethodnika i da će doseći 5 milijuna primjeraka do kraja ožujka. U istom periodu, PlayStation 3 je bio prodan u 3.5 milijuna primjeraka. Ove brojke su pozitivan znak za industriju igračih konzola, a koje su imale poteškoća tijekom proteklih godina zbog toga što su potrošači odlučili odgoditi kupovinu ili se okrenuti igrama na mobilnim telefonima i zabavi na socijalnim mrežama.

playstation4-packaging
PlayStation 4 ambalaža. Izvor: https://twitter.com/Flatpanels

Danski FlatPanelsHD je već dobio primjerak konzole na test, nadamo se da će i naše predstavništvo izaći nam u susret i osigurati testni primjerak.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!