3DBlu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Novi Blu-ray 2D i 3D naslovi od ovog tjedna u trgovinama

Continental film ovaj tjedan izdaje ukupno devet novih Blu-ray naslova, od kojih je jedan sniman u 3D tehnici. Radi se o još jednom animiranom filmu – Disneyevom Gromu 3D (Bolt 3D) – koji će se pridružiti već dostupnim naslovima Resident Evil: Afterlife i Monster House 3D. Prema recenziji na Bluray.com stranici, audio i video kvaliteta ovog izdanja su doista izvrsne, uz tek osrednje specijalne dodatke. Recenziju možete pronaći ovdje, a listu ostalih naslova što nam stižu ovoga tjedna u nastavku.

BOLT 3D (Blu-ray 3D izdanje)

 • Redatelji: Byron Howard i Chris Williams
 • Glasovi: Rakan Rushaidat, Ana Begić

Uživajte u iskustvu gledanja Groma jer su akcija i likovi s velikog ekrana sišli ravno na Blu-Ray 3D! Disneyjevoj senzacionalnoj animiranoj humorističnoj avanturi na Blu-Rayu dodane su super-moći: 3D slika i zvuk jednak onome u kino dvoranama. Grom je zvijezda najvećeg šoua u Hollwoodu. Jedini je problem taj što je uvjeren da je sve to stvarno. Kada ga slučajno prebace u New York i razdvoje od Penny, njegove drage vlasnice i partnerice u šou, Bolt kreće u akciju kako bi se vratio kući. Zajedno s novostečenim kompanjonom Mrkim, najvećim Gromovim obožavateljem, i uličnom mačkom Švrljom, Grom kreće na nevjerojatno putovanje na kojem otkriva kako mu nisu potrebne super-moći da bude junak. Uz glasove Rakana Rushaidata i Ane Begić Grom spašava stvar na Disneyevom Blu-ray-u 3D.

ŽENA JASTREB (Blu-ray izdanje)

 • Redatelj: Richard Donner
 • Uloge: Matthew Broderick, Rutger Hauer, Michelle Pfeiffer, John Wood

Priča o ljubavi koja se nikada neće moći konzumirati. On se noću pretvara u vuka, a ona danju postaje sokol – osuđeni su na to da se nikada ne sretnu u ljudskom obliku osim ako ne uspiju vratiti zle čini kojima su začarani. Uzbudljiva avantura prepuna akcije.

BRZINA (Blu-ray izdanje)

 • Redatelj: Jan De Bont
 • Uloge: Keanu Reeves, Sandra Bullock, Dennis Hopper

Keanu Reeves glumi pripadnika specijalnih postrojbi losanđeleske policije koji je poslan da deaktivira bombu koju je u gradski autobus podmetnuo krvoločni osvetnik (Dennis Hopper). Dok to ne učini, jedan od putnika (Sandra Bullock) mora voziti autobus ulicama L.A.-ja brzinom većom od 80 km/h kako bomba ne bi detonirala!

DRUŽBA PRAVIH GENTLMENA (Blu-ray izdanje)

 • Redatelj: Stephen Norrington
 • Uloge: Sean Connery, Shane West, Stuart Townsend, Peta Wilson

Kada maskirani luđak poznat kao Fantom zaprijeti svijetu sveopćim armagedonom, legendarni lovac i pustolov Allan Quatermain (Sean Connery) preuzima vodstvo nad legijom super heroja kakve svijet dosada nije vidio. Oni moraju udružiti snage i spasiti svijet.

NOÆNA STRAŽA (Blu-ray izdanje)

 • Redatelj: Timur Bekmambetov
 • Uloge: Konstantin Khabenskiy, Mariya Poroshina, Vladimir Menshov

Sile Svjetla i Tame supostojale su u krhkoj ravnoteži stotinama godina… sve dosad. Iako Noćna straža nadzire Mračne Druge – vampire i vještice – lanac misterioznih događaja pokreće stoljećima staro proročanstvo, remeteći ravnotežu i uzrokujući apokaliptični rat kakvog svijet dosad nije vidio!

DNEVNA STRAŽA (Blu-ray izdanje)

 • Redatelj: Timur Bekmambetov
 • Uloge: Konstantin Khabenskiy, Mariya Poroshina, Vladimir Menshov

U ovom uzbudljivom nastavku svjetskog fenomena pod nazivom Noćna straža samo jedna stvar stoji između mira i armagedona – nadnaravni agenti Dnevne straže koje žele ovladati vojskama Svjetla i Tame. Kada se sin visokog časnika Dnevne straže okrene Tami, oslobađaju se nevjerojatne sile… a sudbina svijeta visi o niti.

ERAGON (Blu-ray izdanje)

 • Redatelj: Stefen Fangmeier
 • Uloge: Ed Speleers, Jeremy Irons, John Malkovich, Djimon Hounsou

Kada se uspostavi da je tajanstveni plavi kamen zapravo posljednje postojeće zmajevo jaje, u kraljevstvu razorenom mračnim silama i tiranijom pojavljuje se mali tračak nade. Prepun neprekidne akcije, spektakularnih specijalnih efekata i protkan nadahnjujućom pričom o vjerovanju u vlastite sposobnosti, Eragon će zapaliti vašu maštu!

KRALJEVSTVO NEBESKO—Redateljeva verzija (Blu-ray izdanje)

 • Redatelj: Ridley Scott
 • Uloge: Orlando Bloom, Eva Green, Edward Norton, Jeremy Irons

Orlando Bloom predvodi glumačku ekipu zvijezda u ovoj epskoj priči prožetoj akcijom o mladom Francuzu na putu za Jeruzalem u doba Križarskih ratova. Tamo mora nadvladati nadmoćnu silu kako bi obranio grad, spasio bezbrojne živote i ostvario svoje viteško poslanje.

SUNSHINE (Blu-ray izdanje)

 • Redatelj: Danny Boyle
 • Uloge: Rose Byrne, Cliff Curtis, Chris Evans, Cillian Murphy

Godine 2057. Sunce umire… a čovječanstvo je pred izumiranjem. Zemljina zadnja nada je u rukama hrabre posade i njihovoj misiji da ponovno upale zvijezdu koja blijedi uz pomoć nuklearnog oružja. Ali na njihovom putu stvari se počinju komplicirati i oni se nađu u situaciji da se bore ne samo za svoje živote već i za budućnost sviju nas.

Izvor: PR

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

4 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!