Digitalna televizijaIskon.TVVijesti

34 nova TV kanala na Iskon. TV-u

Iskon je svoju ponudu programa proširio novim televizijskim paketom Iskon.TV Plus koji sadrži 32 nova TV kanala te 2 nova kanala u osnovnom paketu.

Novi paket uključuje sportske programe ESPN America i Motors TV, a od filmskih, u paketu se nalaze: Sci-Fi Universal, MGM, Cinestar Action&Thriller i Klasik TV. Od dokumentarnih programa Iskonovcima su od sada dostupni Travel Channel, Discovery World i Discovery ID i Da Vinci Learning, a od dječjih programa Nickelodeon, OK Bambino, Disney Junior i Disney XD. Ljubitelji mode, kuhanja i dizajna na Iskon.TV-u sada mogu uživati u Fashion TV, Food Network i Fine Living Network kanalima. Poklonicima glazbe Iskon je pripremio Hit TV, Mezzo i Trace TV Urban.

Osim novih sportskih, filmskih, dokumentarnih, dječjih, i zabavnih kanala, paket uključuje i programe za odrasle: Free X, Dorcel TV i X-Dream, 4 regionalna TV kanala Net, TV Jadran, RI TV i SB TV te 5 stranih nacionalnih programa: RTS, SLO1, Pro Sieben, SAT1 i VOX.

Dodatno, s dva nova kanala, Eurosport 2 i Jabuka TV, Iskon je proširio svoj postojeći osnovni Iskon.TV Start paket, a Eurosport1 od sada je dostupan i putem Iskon.TV Playera koji omogućuje praćenje programa na mobilnim uređajima i računalima.

Svi Iskonovci koji imaju Iskon.TV moći će sljedećih mjesec dana pratiti nove kanale bez dodatne naknade, a nakon toga novi Iskon.TV Plus paket mogu zatražiti po cijeni od 44,91 kn/mjesečno uz ugovornu obavezu na 12 mjeseci ili za 54,91 kn/mjesečno bez ugovorne obaveze.

Popis TV kanala koji su dostupni u novom Iskon.TV Plus paketu potražite ovdje.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

6 komentara

   1. Za više moraš i više platiti. S obzirom na izbor programa iskon mi ne vrijedi niti 1kn mjesečno a maxtv kojeg plaaamm vrijedi svaku uloženu kunu…

    1. maxtv je preskup za ono kaj nudi, a ako uzmes samo tv i net (pandan ISKON duo) onda je duplo skuplji od ISKONa. Meni je zena pri T-comu za najjeftiniju varijantu koju mogu dobit od njih s maxtvom (znaci sve 3 usluge) rekla 300 kn, meni to nikako ne vrijedi svaku uloženu kunu.
     LP

 1. Nažalost, IPTV usluga trenutno Vam nije dostupna. Kada na vašem području IPTV usluga postane dostupna Iskonovi djelatnici ae Vas obavjestiti o dostupnosti na broj telefona popunjen u ovoj prijavi

  di toga ima, nigdje ali priznaj da je jeftino :)

  kad ae bit dostupno, dostupno ae bit onog trena kada na ovoj lokaciji t-com koji je naš(iskonov) pravi vlasnik bude imao konkurenciju

  konkurencija stiže onda kad bude imala volje platit bagere koje smo mi platili t-com-u (ondašnjih 3000 DM )

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!