Audio-video uređajiVijesti

Nova linija bežičnih slušalica iz Logitecha

Kao nositelj inovacija u računalnom upravljanju, komunikacijskim i zabavnim platformama, povezivanju hardwarea i softwarea, Logitech nas ne prestaje opskrbljivati novim uređajima koji nam svakodnevni rad znatno olakšavaju.

Ukoliko vam je dobar zvuk potreban za računalo, smartphone ili tablet, uz nove Logitech bežične slušalice dobit ćete potpuni komfor bez da vas žice sputavaju u kretanju. Zbog tehnologije koja nudi optimizaciju zvuka, reducirat ćete tako pozadinsku buku te u potpunosti ući u svijet glazbe, igrica i video pozivanja. Logitechove bežične slušalice omogućuju pouzdano spajanje te posjeduju dugotrajne punjive baterije kako biste što duže uživali u glazbi, igri ili u čavrljanju na netu.

Logitech bežične slušalice H600

Logitech bežične slušalice H600 omogućuju bežični audio za video pozivanje ili slušanje glazbe na računalu. Uključite maleni nano prijamnik na USB ulaz i nakon toga zaboravite na njega. Laserski podesivi upravljački programi minimaliziraju distorziju kako biste uživali u jasnim pozivima i stereo zvuku dok mikrofon ima prigušivač pozadinske buke. Na taj način niste vezani za stol na kojem radite – ovisno o uvjetima i postavkama računala, imat ćete bežični prostor od 10 metara od vašeg računala. Punjive baterije pružaju šest sati nesmetanog zvuka, a slušalice se lako stavljaju na zatiljak glave i imaju prilagodljive umetke. Uz to, spremaju se poput naočala u odgovarajuću kutiju.

Logitech bežične slušalice H800

Lako ih je povezati ili koristiti za PC, tablet računalo ili smartphone,  upravo zbog postavki koje ove slušalice nude. Logitech bežične slušalice H800 imaju laserski upravljačke programe te ugrađenu opciju podešavanja zvuka na osnovu čega pružaju bogat digitalni zvuk. Osim toga, posjeduju i mikrofon s prigušivačem pozadinske buke. Doseg ovih slušalice je do 10 metara od vašeg računala i to zahvaljujući malenom nano prijamniku. Ove slušalice možete povezati Bluetoothom na vaš smartphone ili tablet računalo. Baterije traju preko šest sati, a zbog načina postavljanja na zatiljak glave i umetaka, slušalice pružaju potpunu udobnost korištenja.

Cijena i dostupnost

Logitech bežične slušalice H600 se očekuju u Europi u rujnu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 449,00 kuna , a Logitech bežične slušalice H800 po cijeni od 749,00 kuna.

 

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!