3DAudio-video uređajiIgreProgrami i igreVijesti

Trećina Nintendo 3DS igrača tvrdi da im 3D ometa igranje

Istraživačka tvrtka Interpret LLC objavila je rezultate istraživanja koji se neće svidjeti Nintendu. Naime, jedan od najvećih aduta mobilne igraće konzole 3DS upravo je 3D monitor koji ne zahtijeva posebne naočale.

No, pokazalo se da samo 7% igrača smatra da je 3D idealan način za igranje na 3DS-u. Nadalje, svega 22% igrača smatra da je trodimenzionalni efekt poboljšao samu igru. Ovih 29% igrača izrazilo je pozitivno mišljenje, dok 28% smatra da je 3D efekt igre učinio lošima. Čak 13% igrača koristi konzolu s potpuno isključenim 3D-om.

Zabrinjavajuća stvar za dugovječnost Nintendove 3DS konzole predstavlja činjenica da čak 41% korisnika konzole smatra da 3D smeta.

U svijetu postoji nekoliko tvrtki koje prodaju 3D ekrane koji ne zahtijevaju naočale, odnosno autostereoskopske ekrane, a Nintendo 3DS prvi je uređaj koji se prodao u nekoliko milijuna primjeraka. Nažalost po Nintendo, činjenica da su prodali svega 4 i pol milijuna uređaja predstavlja popriličan podbačaj, s obzirom da se Nintendo DS prodao u 148.37 milijuna primjeraka.

Izvor: GameSpot

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!