Audio-video uređajiVijesti

Philips i O’Neill lansirali dva nova snažna modela slušalica The Bend i The Stretch Scratch

Suradnja renomiranih tvrtki Philips i O’Neill u sklopu globalne kampanje Tested on Animals dovela je do lansiranja dva nova modela slušalica – The Bend i The Stretch Scratch.

Opisane kao it proizvodi za audiofile aktivnog životnog stila, ove slušalice su sinonim za idealan spoj Philipsovih inovativnih tehnologija u segmentu zvuka i O’Neillovog poznavanja životnog stila i ekstremnih sportova.

SHO 4200, odnosno “The Bend” (lijevi model na naslovnoj slici), kao najnoviji model u ponudi, prepoznatljiv je po dubokom, dinamičnom basu i super teškoj konstrukciji koja je dizajnirana da se odupre fizičkim zahtjevima čak i kod najokorjelih ekstremnih sportaša. Uz minimalistički dizajn koji precizno prati konture glave, naglavna traka napravljena je od istog materijala poput izuzetno otpornih naočala za snijeg. A kad se slušalice podvrgnu teškim utjecajima ili padu, sigurno oslobađajuće slušalice sigurno se odvajaju umjesto da se razbijaju pod pritiskom kao i većina drugih slušalica na tržištu.

SHO9567, odnosno “The Stretch Scratch” slušalice (desni model na naslovnoj slici), najnoviji su član obitelji Stretch slušalica. Baš kao i model „Bend“, one također osiguravaju dinamičnu kvalitetu zvuka i imaju super fleksibilnu TR55LX naglavnu traku koja se može rotirati i savijati u svakom smjeru. Tkanina kabela slušalica je najbolji izbor kada je u pitanju otpornost na snagu i zaplitanje što znači da nikada nećete morati pauzirati vašu omiljenu glazbu usred snježne avanture. Postoji i potpuno novi estetski novitet koji pruža individualno crtanje po maski slušalica poput onog na površini skateboarda. Ne postoji bolji način da se zapamte udarci i ogrebotine koji se nakupe tijekom vremena.

Novi modeli Philipsovih slušalica mogu se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama, a okvirne cijene pojedinih modela su sljedeće:
•   SHO4200 – 500 kn
•   SHO9567 – 1000 kn

Izvor: Pragma komunikacije PR

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!