Audio-video uređajiVijesti

Philips i O’Neill lansirali dva nova snažna modela slušalica The Bend i The Stretch Scratch

Suradnja renomiranih tvrtki Philips i O’Neill u sklopu globalne kampanje Tested on Animals dovela je do lansiranja dva nova modela slušalica – The Bend i The Stretch Scratch.

Opisane kao it proizvodi za audiofile aktivnog životnog stila, ove slušalice su sinonim za idealan spoj Philipsovih inovativnih tehnologija u segmentu zvuka i O’Neillovog poznavanja životnog stila i ekstremnih sportova.

SHO 4200, odnosno “The Bend” (lijevi model na naslovnoj slici), kao najnoviji model u ponudi, prepoznatljiv je po dubokom, dinamičnom basu i super teškoj konstrukciji koja je dizajnirana da se odupre fizičkim zahtjevima čak i kod najokorjelih ekstremnih sportaša. Uz minimalistički dizajn koji precizno prati konture glave, naglavna traka napravljena je od istog materijala poput izuzetno otpornih naočala za snijeg. A kad se slušalice podvrgnu teškim utjecajima ili padu, sigurno oslobađajuće slušalice sigurno se odvajaju umjesto da se razbijaju pod pritiskom kao i većina drugih slušalica na tržištu.

SHO9567, odnosno “The Stretch Scratch” slušalice (desni model na naslovnoj slici), najnoviji su član obitelji Stretch slušalica. Baš kao i model „Bend“, one također osiguravaju dinamičnu kvalitetu zvuka i imaju super fleksibilnu TR55LX naglavnu traku koja se može rotirati i savijati u svakom smjeru. Tkanina kabela slušalica je najbolji izbor kada je u pitanju otpornost na snagu i zaplitanje što znači da nikada nećete morati pauzirati vašu omiljenu glazbu usred snježne avanture. Postoji i potpuno novi estetski novitet koji pruža individualno crtanje po maski slušalica poput onog na površini skateboarda. Ne postoji bolji način da se zapamte udarci i ogrebotine koji se nakupe tijekom vremena.

Novi modeli Philipsovih slušalica mogu se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama, a okvirne cijene pojedinih modela su sljedeće:
•   SHO4200 – 500 kn
•   SHO9567 – 1000 kn

Izvor: Pragma komunikacije PR

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!