Home » Vijesti » LG Cinema Screen televizori s 5 godina jamstva

LG Cinema Screen televizori s 5 godina jamstva

lg-lm670s-izabel

LG će u periodu od 05.05.2012. do 30.06.2012. za sve Cinema 3D televizore opremljene Cinema Screen zaslonom (LM660S naviše) ponuditi program 5 godina sigurnosti.  U tom periodu LG pokriva troškove servisa i djelova koji bi po potrebi mogli biti zamjenjeni. Program ne pokriva trošak dolaska servisera ili transporta proizvoda do servisa.

Modele koji su pokriveni jamstvom karakteriziraju impresivne karakteristike 2D i 3D slike, a ako je suditi po modelu koji HDtelevizora upravo testira (LM670S), tvorničke je slike podešena tako da nije potrebno raditi veće korekcije kako bi bila u skladu sa standardnima po kojima se proizvode filmovi i video sadržaji. Recenziju LM670S čitatelji mogu očekivati tokom nadolazećeg vikenda, a u kojem ćemo detaljnije prezentirati kako izgleda LG-jeva Smart TV platforma, upravljanje Magic Motion daljinskim upravljačem, te kakve su nove 3D naočale kojih čak 4 komada (+ model za dioptrijske) dolazi u pakiranju.

LG-LM670

Točna lista Cinema Screen modela:

  • LM660S
  • LM669S
  • LM670S
  • LM671S
  • LM765S
  • LM860V
  • LM960V

Napomena: Svi modeli su već dostupni ili će biti u sljedećih tjedan dana osim modela LM960 koji se očekuje u toku svibnja.

Za više informacija možete kontaktirati LG Predstavništvo u Hrvatskoj.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. Molio bih vas da me uputite u razliku između ovih modela: LM660S, LM669S te LM671S.
    Pokušao sam na internetu naći razlike ali bez uspjeha. Razlika u cijeni u dućanu je nekih 100kn između modela. Jedinu vidljivu razliku koju sam uspio uočiti bila je u modelu LM671S koji ima okvir bijele boje. Unaprijed zahvaljujem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*