Vijesti

LG Cinema Screen televizori s 5 godina jamstva

lg-lm670s-izabel

LG će u periodu od 05.05.2012. do 30.06.2012. za sve Cinema 3D televizore opremljene Cinema Screen zaslonom (LM660S naviše) ponuditi program 5 godina sigurnosti.  U tom periodu LG pokriva troškove servisa i djelova koji bi po potrebi mogli biti zamjenjeni. Program ne pokriva trošak dolaska servisera ili transporta proizvoda do servisa.

Modele koji su pokriveni jamstvom karakteriziraju impresivne karakteristike 2D i 3D slike, a ako je suditi po modelu koji HDtelevizora upravo testira (LM670S), tvorničke je slike podešena tako da nije potrebno raditi veće korekcije kako bi bila u skladu sa standardnima po kojima se proizvode filmovi i video sadržaji. Recenziju LM670S čitatelji mogu očekivati tokom nadolazećeg vikenda, a u kojem ćemo detaljnije prezentirati kako izgleda LG-jeva Smart TV platforma, upravljanje Magic Motion daljinskim upravljačem, te kakve su nove 3D naočale kojih čak 4 komada (+ model za dioptrijske) dolazi u pakiranju.

LG-LM670

Točna lista Cinema Screen modela:

  • LM660S
  • LM669S
  • LM670S
  • LM671S
  • LM765S
  • LM860V
  • LM960V

Napomena: Svi modeli su već dostupni ili će biti u sljedećih tjedan dana osim modela LM960 koji se očekuje u toku svibnja.

Za više informacija možete kontaktirati LG Predstavništvo u Hrvatskoj.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Molio bih vas da me uputite u razliku između ovih modela: LM660S, LM669S te LM671S.
    Pokušao sam na internetu naći razlike ali bez uspjeha. Razlika u cijeni u dućanu je nekih 100kn između modela. Jedinu vidljivu razliku koju sam uspio uočiti bila je u modelu LM671S koji ima okvir bijele boje. Unaprijed zahvaljujem.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!