3DVijesti

Film Štrumpfovi 3D najgledaniji film godine u hrvatskim kinima

Ukupno skupivši 123.351 gledatelja do danas, film Štrumpfovi 3D postao je najgledaniji film 2011. godine u hrvatskim kinima.

Kako je službena kino distribucija započela još početkom kolovoza (4.8.), nakon točno 12 tjedana, film je dospio na prvo mjesto najgledanijih filmova. Štoviše, Štrumpfovi su u konačnici gledaniji od velikih filmskih hitova kao što su posljednji nastavak Harryja Pottera ili hit komedije Mamurluk 2.

Ovaj hit je snimljen prema jednoj od najpopularnijih animiranih televizijskih serija svih vremena, te se radi o prvoj avanturi omiljenih likova koja je pristigla na velike ekrane, a njezin nastavak već je najavljen za ljeto 2013. godine.

Radi se o fantastičnoj avanturi sinkroniziranoj na hrvatski jezik, u kojoj su svoje glasove, među ostalim, posudili i Božidar Smiljanić, Ana Kraljević, Dražen Bratulić, Mitja Smiljanić, Robert Ugrina, Ozren Grabarić i drugi.

[youtube id=”7emiua3X4p4″ w=”600″ h=”337″]

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!