Home » Vijesti » 3D » Film Štrumpfovi 3D najgledaniji film godine u hrvatskim kinima

Film Štrumpfovi 3D najgledaniji film godine u hrvatskim kinima

Ukupno skupivši 123.351 gledatelja do danas, film Štrumpfovi 3D postao je najgledaniji film 2011. godine u hrvatskim kinima.

Kako je službena kino distribucija započela još početkom kolovoza (4.8.), nakon točno 12 tjedana, film je dospio na prvo mjesto najgledanijih filmova. Štoviše, Štrumpfovi su u konačnici gledaniji od velikih filmskih hitova kao što su posljednji nastavak Harryja Pottera ili hit komedije Mamurluk 2.

Ovaj hit je snimljen prema jednoj od najpopularnijih animiranih televizijskih serija svih vremena, te se radi o prvoj avanturi omiljenih likova koja je pristigla na velike ekrane, a njezin nastavak već je najavljen za ljeto 2013. godine.

Radi se o fantastičnoj avanturi sinkroniziranoj na hrvatski jezik, u kojoj su svoje glasove, među ostalim, posudili i Božidar Smiljanić, Ana Kraljević, Dražen Bratulić, Mitja Smiljanić, Robert Ugrina, Ozren Grabarić i drugi.

[youtube id=”7emiua3X4p4″ w=”600″ h=”337″]

Izvor: Continental Film PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Sony predstavio tri nova projektora

VPL-VW520ES 4K projektor   Na ovogodišnjem IFA sajmu Sony je proširio liniju projektora sa novim ...

lg-samsung-end-disputes

Samsung i LG odlučili prekinuti sve sporove

Samsung i LG, dvije najveće korejske tehnološke kompanije, odlučile su prekinuti sve legalne sporove koji ...