Home » Filmovi » Gillian Anderson se nada X-Files 3 filmu u 2012.

Gillian Anderson se nada X-Files 3 filmu u 2012.

Ovo nije prvi puta da se spominje dolazak novog X-Files filma, ali prošlo je već dosta vremena otkako je netko uistinu pričao o tome.

Scenarij filma već je dovršen i s vremena na vrijeme zvijezda serijala David Duchovny pokazuje interes za ponavljanje svoje uloge Muldera.

Međutim, najnovije vijesti o X-Files 3 filmu dolaze od druge zvijezde serijala Gillian Anderson. Zvijezda je u intervjuu s Australskom emisijom “Sunrise” otkrila da se nada vidjeti novi film u kinima sljedeće godine. Naravno, da bi se to ostvarilo, bolje im je da se požure i započnu sa snimanjem.

Kao veliki fanovi X-Files televizijskog serijala i prvog filma, nadamo se da bi nam treći nastavak mogao popraviti dojam kojeg je drugi, ne baš shvaćeni nastavak malo pokvario.

Izvor: MoviesOnline

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*