FilmoviKino

Proživimo još jednom Potragu za Nemom u 3D tehnici – od 14. veljače u kinima!

nemo-potraga-3d

Premda je snimljen prije točno 10 godina, animirani hit „Potraga za Nemom“ niti danas ne prestaje izazivati zanimanje šire javnosti. Film koji je zaradio preko 900 milijuna dolara na svjetskim kino blagajnama i osvojenom nagradom Oscar u kategoriji najboljeg animiranog filma, smatra se jednim od najvećih animiranih hitova ikad snimljenih. S pravom, jer riječ je o izuzetnom spoju humora, dobre priče i savršene animacije, a koji će sada zasjati i u 3D tehnici.

Upravo ta savršena animacija ove godine će zahvaljujući razvoju najmodernije tehnologije doći do svog punog sjaja, jer će film od 14. veljače zaigrati u hrvatskim kinima u 3D-u! Za domaću publiku najveća vijest ipak je ponovno ujedinjenje nezaboravnih glumaca (i nekih koji to nisu) koji su zajedno radili kako bi i onim najmlađima pružili mogućnost uživanja u ovom nezaboravnom animiranom klasiku.

Krešimir Mikić, Tarik Filipović, Ljubomir Kerekeš, Leon Lučev, Vili Matula, Alma Prica, Sven Medvešek, Dražen Bratulić, Bojan Navojec, Nina Violić, Marinko Prga, Goran Navojec, Božidar Alić, Miroslav Ćiro Blažević, Filip Šovagović, Pjer Meničanin, Urša Raukar i Suzana Nikolić samo su neka od poznatih imena koja su posudila svoje glasove kako bi jedinstveni likovi jedinstvenog crtića progovorili hrvatski jezik.

Po prvi puta u 3D-u animirani hit „Potraga za Nemom“ oduševit će nove generacije gledatelja, ali prisjetiti i one nešto starije na jednu od najljepših i najhumorističnijih animiranih priča ikada ispričanih.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Ako koga zanima od 25.3. i na Blu-rayu i Blu-ray 3D kod nas, CF nakon duge stanke ponovno donosi jedan Disneyjev film u 3D-u!

    Ovo je jedini Pixarov film koji mi nedostaje u kolekciji, jedva čekam!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!