Programi i igreVijesti

Novi naslovi na Blu-ray-u

Nacionalno Blago 2546 – uz današnje nove naslove to je ukupna suma svih naslova koji su dostupni na Blu-ray mediju. Doduše, ova brojka ne broji 32 naslova koji su bili dostupni, no Paramount studio ih je povukao s tržišta nakon što je prešao na stranu HD DVD-a. U svakom slučaju, respektabilna brojka koja će vjerujem iz tjedna u tjedan rasti sve brže i brže, a na nama će biti samo da uživamo u prekrasnoj slici i izuzetnom zvuku koji nude filmovi u HD-u. Ovaj tjedan ih imamo 14 novih, a o kojima se radi, pročitajte u nastavku.

Paramount studio je ponovno odgodio izlazak novih naslova na Blu-ray-u, među kojima se nalaze hitovi poput Bee Movie, There Will Be Blood i Cloverfield-a, a isto vrijedi i za u uvodu spomenuta 32 filma koji će biti ponovno izdani 3. lipnja. OK, vratimo se na nove naslove – ovaj tjedan je u znaku Nacionalnog Blaga – prvi i drugi nastavak su dostupni zasebno, te u dvostrukom pakiranju s prvim i drugim dijelom u izdanju Walta Disneya.Od ostalih naslova tu je Face/Off s John Travoltom i Nicolas Cageom, V for Vendetta s Natalie Portman i Next, a od dokumentarnih naslova tu je kolekcija Nature filmova: Desert Lions, In the Valley of the Wolves, Shark Mountain i Under Arctic Ice.

Slijedi popis svih 14 novih naslova:

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!