Audio-video uređajiVijesti

Eizo 24-inčni monitor s DisplayPort priključkom

Japanski Eizo, poznati proizvođač monitora visoke klase namjenjen profesionalcima, predstavio je 24-inčni monitor ColorEdge CG242W s priključkom DisplayPort namijenjen profesionalcima koji će ga koristiti u obradi videa i sličnim primjenama koje zahtijevaju što vjerniji prikaz boja.


Rezolucija ekrana iznosi 1.920 x 1.200 piksela, a nudi 97-postotnu pokrivenost Adobe RGB spektra boja.Vidljiv kut je 178 stupnjeva, svjetlinu 270 cd/m2 i kontrast je 1.100:1. GTG brzina odziva je 6 ms, a crno-bijela 12 ms. Osim DisplayPorta prisutan je i DVI priključak, a monitor sa svoja dva USB porta može poslužiti i kao hub za periferne uređaje.

Kupcima se nudi opcija nadoplate za senzore koji u kombinaciji sa softverom ColorNavigator olakšavaju podešavanje prikaza. S lansiranjem na Japansko tržište kreće se 13. siječnja po (preračunatoj) cijeni od 1.975 dolara, a monitor će dolaziti s garancijom u trajanju od čak pet godina.

Izvor: Bug.hr

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!