Vijesti

Marantz od sada u službenoj distribuciji u Sonus Artu [PR]

Zahvaljujući novom partnerstvu tvrtke TD Elektronika iz Zagreba i jednog od najvećih proizvođača A/V uređaja u svijetu, tvrtke Marantz, ponuda Sonus Art trgovine će od sada biti bogatija za još jedan prestižni brand. Ono što izdvaja Marantz kao proizvođača svakako su širina i raznolikost ponude.  Uz A/V pojačala vrhunskih performansi unutar prepoznatljivih kućišta champaigne zlatne boje, uz ponudi će se također moći naći i Blu-ray reproduktori, mono-blokovi, gramofoni, linije itd.

Upravo su širina ponude i koncept omogućili Marantzu veliku popularnost jer se iz vlastite ponude gotovo uvijek može odabrati proizvod za široki spektar kupaca različite kupovne moći.

Međutim, ključ uspjeha leži u činjenici da već i entry-level tj. početni uređaj u gami proizvoda pruža zavidne performanse u svjetlu svoje cijene. Milijuni zadovoljnih kupaca te mnogobrojne nagrade širom svijeta dovoljno govore same za sebe. S druge strane, Marantz kontinuirano ulaže u razvoj novih uređaja prateći sve veće zahtjeve suvremenog tržišta.

Za sam početak predstavljanja, u ponudu je uvršteno 20-ak aktualnih modela koje možete pogledati i poslušati u Sonus Artu.

Galeriju fotografija proizvoda možete pronaći na službenom Flickr kanalu Sonus Arta.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!