Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental film]

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental film]

Za zadnji mjesec 2011. godine, Continental film nam donosi dva nova Blu-ray/DVD izdanja. Više o svakom pogledajte u nastavku..

[youtube id=”RYL_T7f59o8″ w=”600″ h=”337″]

Mamurluk 2 (Blu-ray i DVD izdanje)

Redatelj: Todd Phillips
Uloge: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha

Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) i Doug (Justin Bartha) putuju u egzotični Tajland na Stuovo vjenčanje. Što bi moglo poći po zlu? Nastavak eksplozivno zabavnog nagrađivanog box-office hita redatelja Todda Phillipsa demonstrirat će da iako sve ono što se dogodilo u Vegasu tamo i ostaje, ono što se događa u Bangkoku ne možete niti zamisliti!

[youtube id=”WZrpl277GUo” w=”600″ h=”337″]

Kralj lavova 3: Hakuna Matata (Blu-ray i DVD izdanje)
Sinkroniziran na hrvatski!

Redatelj: Bradley Raymond

Prepuna veselja, ova avanturistička komedija vraća Vas natrag na početak, prije nego je započela Simbina priča…i još dalje! Iz njihove jedinstvene, histerične perspektive, Timon i njegov vjetroviti prijatelj Pumbaa – najveći neopjevani junaci Savane – otkrivaju odakle dolaze, kako su pomogli Simbi spasiti Serengeti i što se zapravo dogodilo iza scene najvećih događaja u Kralju lavova. U ovom suštinskom poglavlju trilogije Kralj lavova, uz izvornu glasovnu postavu Vaših omiljenih likova te originalnu glazbu Eltona Johna i Tima Ricea, voljeti ćete svaki urnebesno smiješni trenutak!

Izvor: Continental Film PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

4 komentara

  1. Koliko sam čuo iz contia, mamurluk 2 ne izlazi na blu rayu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*