Home » Filmovi » Wolverine 2 ponovno odgođen?

Wolverine 2 ponovno odgođen?

Prije nekoliko dana, činilo se da je najnoviji X-menov dodatak “The Wolverine” bio i više nego spreman za prikazivanje u 2012. godini. Kako je film ponovno odgođen, šanse da sljedeće godine bude u kinima su neznatne.

Film u kojem bi glavnu ulogu trebao imati Hugh Jackman, s redateljem James Mangoldom, stavljen je na čekanje u vremenu od oko 6. mjeseci.

Dva su razloga za ovo. Jedan je da Fox ima problema s pronalaženjem odgovarajućih lokacija u Japanu za snimanje filma. Drugi se odnosi na glavnog glumca koji je trenutno potpuno predan kino adaptaciji mjuzikla Les Miserables, zbog čega mu je raspored sigurno preplavljen.

Sve ovo znači da bi “The Wolverine” trebao biti u fazi snimanja početkom 2012., vjerojatno u proljeće, nakon čega bi trebao biti “pušten s lanca” tek sredinom 2013., prema našim procjenama.

Treba naglasiti da Fox nije službeno potvrdio ove vijesti, ali vjerujemo da hoće kroz određeno vrijeme.

Izvor: Den Of Geek

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. 2013 ? Koga briga, prvo treba preživjeti 2012 i dolazak nibirua a poslije ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*