Home » Filmovi » Službena hrvatska stranica filma “Zločesta učiteljica”

Službena hrvatska stranica filma “Zločesta učiteljica”

U suradnji s Continental Filmom, portal Moj Film pokrenuo je službenu hrvatsku stranicu američke blockbuster komedije “Zločesta učiteljica” (Bad Teacher) na web adresi kojoj možete pristupiti ovdje.
Na ovoj stranici možete otkriti razne zabavne sadržaje namijenjene svima. Igra “povećanja sisa” je prvenstveno namijenjena ženama  muškarcima, ali i onima koji se tako osjećaju, a cilj igre je sakupiti što više novca za povećanje “sisa” i pri tome se dobro zabaviti.

Uz to, službena stranica filma „Zločesta učiteljica“ donosi sve relevantne informacije o ovoj urnebesnoj komediji s vrlo osebujnom kino pozivnicom : „Pogledajte film o zadrtoj sponzoruši u obliku školske učiteljice koju boli briga za edukativni sustav i školske rezultate jer ima samo jedan cilj – bogato se udati. Na putu do ostvarenja svoje nakane ona će pogaziti sva načela morala i učiteljske časti kako bi se dočepala sigurne karte do apsolutne privlačnosti svakom muškarcu s dubljim novčanikom… većih sisa.“

Za više informacija, u privitku se nalazi službeno priopćenje: [download id=”37″] [youtube id=”VihlsPKMh4U” w=”600″ h=”337″]

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

2 komentara

  1. Igra je prvenstveno namijenjena muškarcima, a film izgleda kao golo sranje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*