Audio-video uređajiVijesti

Sony predstavlja prvi televizor na Google TV platformi

Tvrtka Sony nedavno je sklopila poslovno partnerstvo s Google-om, a koje je rezultiralo nastajanjem novog modela televizora koji je u prvom redu namijenjen prijamu TV signala putem interneta. Televizor oznake NSX-46GT1 jest spoj TV-a, DVR-a i interneta u jednom uređaju, što znatno proširuje kontekst dosadašnje televizije. Uz standardne televizijske kanale također je moguće pregledavati i pohranjivati sadržaj s interneta, te personalizirati uređaj. Na tržištu će se pojaviti ugrađen u televizijske prijemnike ili kao zaseban uređaj koji se priključuje TV prijamniku. Novi proizvod će biti predstavljen 12. listopada ove godine, a do tada provjerite YouTube filmove u nastavku, kao i službenu web stranicu.

Što je Google TV?

[youtube id=”vS0la9SmqWA” w=”550″ h=”309″]

Sony Internet TV i Google TV-om

[youtube id=”yRsMszkMxG0″ w=”550″ h=”309″]

Adsense

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. ja jedva čekam internet tv,servisi kao što je hrt ,rtl i nova ae kad tad biti prošlost (vea su sada za jedan dio ljudi ),kupiš televizor i sam gledaš što aeš gledati samo sa daljinskim jedva čekam,a hrt ae se raspustiti jer je nepotreban

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!