FilmoviVijestiZanimljivosti

Pisac Povratka u Budućnost otkriva kako su Marty i Doc postali prijatelji

Ne želimo čuti ništa loše vezano uz Trilogiju, svaki od filmova je nevjerojatno uzbudljiv, glumci su briljantni, ali to ne znači da nam se neke stvari jednostavno ne mogu posložiti u glavi dok razmišljamo o toj nevjerojatnoj seriji filmova.

Jedno od važnijih pitanja na koja smo jednostavno morali potražiti odgovor je: Kako su Marty McFly i Doc Brown uopće postali prijatelji?

Obzirom da to nikad nije bilo objašnjeno u filmovima, Bob Gale, jedan od pisaca Povratka u budućnost dao nam je odgovor, te je naglasio da su on i pisac/redatelj Robert Zemeckis imali sličan razgovor tijekom snimanja filma.

Objašnjenje:
For years, Marty was told that Doc Brown was dangerous, a crackpot, a lunatic. So, being a red-blooded American teenage boy, age 13 or 14, he decided to find out just why this guy was so dangerous. Marty snuck into Doc’s lab, and was fascinated by all the cool stuff that was there. When Doc found him there, he was delighted to find that Marty thought he was cool and accepted him for what he was. Both of them were the black sheep in their respective environments. Doc gave Marty a part-time job to help with experiments, tend to the lab, tend to the dog, etc. And that’s the origin of their relationship.

Kako smo i mislili, znatiželja je opasna stvar kad je čovjek mlad!

Sljedeće pitanje: Jesu li stvarno postojala dva vremeplova u 1885. godini?

Na ovo i još mnoga druga pitanja za prosvijetljenje možete pronaći odgovor ovdje.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

4 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!