Filmovi

Svjetska premijera filma Božićna priča (A Christmas Carol)

a_christmas_carol_2009_02

Tradicionalna londonska proslava Božića ove će godine biti začinjena Disneyevom čarolijom, a donijet će je Jim Carrey, Colin Firth, Robin Wright Penn, Bob Hoskins i dobitnik Oscara Robert Zemerick koji će 3. studenog prisustvovati svjetskoj premijeri filma Božićna priča (Disney’s Christmas Carol). Tu je vijest jučer objavio gradonačelnik Londona Boris Johnson prilikom službenog posjeta New Yorku. Više detalja, kao i linkove na teaser foršpan i kratak intervju s Robertom Zemeckisom i Jimom Careyem.

Svjetska premijera ove fantasy avanture održat će se na trgu Leicester, a film će se istodobno prikazivati u tri kina, što će biti najveća 3D premijera dosad. Premijera će biti u znaku Great Ormond Street Hospital for Chlidren, dječje bolnice koju je osnovao Dickens, a The World Disney Company tom će prilikom donirati značajna sredstva.

“U Dickensovom duhu, spojit ćemo razne blagdanske tradicije u najveću proslavu dosada”, napominje Dick Cook, predsjednik Walt Disney Studiosa, i nastavlja: “Očekujemo rekordan broj posjetitelja na otvorenju blagdanske sezone. Želimo predstaviti film i proslaviti pisca koji je 1843. svojom knjigom Božićna priča promijenio poimanje tog blagdana.”

FILM POČINJE IGRATI U HRVATSKIM KINIMA 26. STUDENOG.

A Christmas Carol Featurette – YouTube (HD rezolucija dostupna)

Wikipedia link (engleski)

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!