Blu-ray izdanjaFilmoviIntervjuiVijesti

Porno magnat Hugh Hefner izjavio ljubav prema blu-rayu

U intervjuu za Home Media Magazine, osnivač Playboya Hugh Hefner naglasio je da preferira gledanje Blu-ray filmova na fizičkim diskovima naspram onih dostupnih online. Kad je riječ o formatu, ovaj vrlo aktivni stari vuk lukavo je izjavio da je blu-ray samo “visoko definirana verzija DVD-a”.

Hefner sebe smatra sakupljačem DVD-ova, te je naglasio da preferira imati fizičke proizvode naspram digitalnih kopija radi mogućnosti “pauziranja sadržaja i odlaska na wc ili skoknuti nešto prigristi”. Izgleda da nije bio svjestan činjenice da postoji mogućnost pauziranja filmova dok se preuzimaju s interneta.

Obzirom na njegovu profesiju kojom je svijetu podario milijune slika predivnih djevojaka, nije ni čudo da preferira najbolju dostupnu kvalitetu slike i zvuka na tržištu.

Izvor: IGN

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

3 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!