Audio-video uređajiPanasonicVijesti

SV-ME7000 – vodonepropusni prijenosni televizor od Panasonica

Panasonic-Viera-SV-ME7000Gledanje televizije prilikom opuštanja u vrućoj, pjenušavoj kupki zvuči super, zar ne? Čini se da je Panasonic uspio pretvoriti ovaj san u stvarnost s novim Viera SV-ME7000 vodonepropusnim prijenosnim televizorom.

Ovaj mali bežični TV odlikuje se 10-inčnim ekranom rezolucije 1024×600 piksela. ME7000 radi na bateriju koja traje oko 3 i pol sata gledanja – što bi trebalo biti i više nego dovoljno dok se kupka ne ohladi. Najpoželjnija osobina ovog televizora je ipak njegova vodonepropusna sposobnost, što ga čini idealnim za postavljanje u kupaonicu, kraj bazena i slično.

SV-ME7000 podržava i Oheya Jump Link za bežično spajanje na Viera TV za pristup kućnim sadržajima. Uz to, sadrži i SD čitač memorijskih kartica te je kompatibilan s formatima kao što su AVCHD, MPEG-4 AVC/H.264 i JPEG.

Panasonic Viera SV-ME7000 trebao bi stići na tržište krajem travnja u bijelom (“pure white”) i rozom (“floral pink”) izdanju.  Još nema informacija o cijeni.

Izvor: DigitalVersus

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!