Home » Vijesti » Logitech predstavio bežičnu touch tipkovnicu K400 Plus

Logitech predstavio bežičnu touch tipkovnicu K400 Plus

Logitech_K400_Charcoal

Jedna od najpopularnijih tipkovnica za dnevne boravke, Logitech K400, upravo je dobila nasljednika. K400 Plus je novi model koji donosi tek sitne kozmetičke promjene, uz promjenu pozicija pojedinih tipaka, kao i dodatak novih funkcija

Originalnu Logitech K400 tipkovnicu koristimo već godinama, povezuje ju na svaki televizor koji testiramo i s obzirom na cijenu i ergonomiju, smatramo ju najboljim izborom za dnevni boravak. Tipkovnica je male mase, dobro leži u rukama i ima sve kontrole na pravim pozicijama.

logitech-k400-packaging

Logitech K400, naš vjerni pratilac u testiranju Smart TV-a

K400 Plus ima kontrole za glasnoću iznad površine osjetljive na dodir, što je sitno poboljšanje u odnosu na K400, a gdje je tipka Mute bila najbliža palcu. Sada je situacija promijenjena, te su tipke za povećanje i smanjenje glasnoće nadohvat palca desne ruke, a Mute je malo udaljeniji.

K400_White_Logitech

Direktna Home tipka je maknuta s novog modela, te je sada dostupna uz pritisak na Function tipku. Dodane su i nove funkcije koje prije nisu bile dostupne, kao npr. za upravljanje multimedijom.

Ostalih korekcija nema, odnosno ne možemo ih iščitati s dostupnih fotografija, no vjerojatno ćemo ovaj model imati na testu pa ćemo ga moći i bolje upoznati.

Logitech bežična touch tipkovnica K400 plus neutralno sive ili crne boje, tako da će svatko moći pronaći model za sebe. Baterije traju do 18 mjeseci.

Cijena i dostupnost

Logitech bežična touch tipkovnica K400 Plus se očekuje da će biti dostupna u srpnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 339,00 kuna. Za više informacija molimo posjetite www.logitech.com/K400Plus ili naš blog.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

4 komentara

  1. Jel imate informaciju zasto ta tipkovnica ne radi na sony kdl 705 tv-u?

  2. Zato jer se SONY pravi grbav….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

samsung-49ks9002-smart-tv

Samsung predstavlja personalizirane Smart TV usluge na sajmu CES 2017

Tvrtka Samsung Electronics je danas najavila kako će na sajmu CES 2017, koji će se ...

logitech-c922-head

Logitech C922 Pro Stream Web kamera za vlogere i streamere

Logitech je predstavio novu web kameru Logitech® C922 Pro Stream Webcam. Dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe ...