Vijesti

Logitech predstavio bežičnu touch tipkovnicu K400 Plus

Logitech_K400_Charcoal

Jedna od najpopularnijih tipkovnica za dnevne boravke, Logitech K400, upravo je dobila nasljednika. K400 Plus je novi model koji donosi tek sitne kozmetičke promjene, uz promjenu pozicija pojedinih tipaka, kao i dodatak novih funkcija

Originalnu Logitech K400 tipkovnicu koristimo već godinama, povezuje ju na svaki televizor koji testiramo i s obzirom na cijenu i ergonomiju, smatramo ju najboljim izborom za dnevni boravak. Tipkovnica je male mase, dobro leži u rukama i ima sve kontrole na pravim pozicijama.

logitech-k400-packaging
Logitech K400, naš vjerni pratilac u testiranju Smart TV-a

K400 Plus ima kontrole za glasnoću iznad površine osjetljive na dodir, što je sitno poboljšanje u odnosu na K400, a gdje je tipka Mute bila najbliža palcu. Sada je situacija promijenjena, te su tipke za povećanje i smanjenje glasnoće nadohvat palca desne ruke, a Mute je malo udaljeniji.

K400_White_Logitech

Direktna Home tipka je maknuta s novog modela, te je sada dostupna uz pritisak na Function tipku. Dodane su i nove funkcije koje prije nisu bile dostupne, kao npr. za upravljanje multimedijom.

Ostalih korekcija nema, odnosno ne možemo ih iščitati s dostupnih fotografija, no vjerojatno ćemo ovaj model imati na testu pa ćemo ga moći i bolje upoznati.

Logitech bežična touch tipkovnica K400 plus neutralno sive ili crne boje, tako da će svatko moći pronaći model za sebe. Baterije traju do 18 mjeseci.

Cijena i dostupnost

Logitech bežična touch tipkovnica K400 Plus se očekuje da će biti dostupna u srpnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 339,00 kuna. Za više informacija molimo posjetite www.logitech.com/K400Plus ili naš blog.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

4 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!