3DVijesti

Johnny Depp, zvijezda filma “3D pirata” vidi samo u 2D-u

Glumac Johnny Depp otkrio je u intervjuu da pati od nečega što on naziva “weird eye” te je, poput jednog djelića populacije, u nemogućnosti fizički vidjeti 3D efekte u filmovima. “Ne mogu vidjeti u 3D-u. Moje oči ne vide u 3D-u. Imam ‘weird eye’… to jednostavno ne funkcionira. Ovo Vam može predstavljati šok, ali ja nikada nisam vidio normalno”, rekao je u TV emisiji Access Hollywood. Deppov najnoviji film, “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, njegov je prvi 3D film koji će vrlo vjerojatno osigurati veliku zaradu zbog dodatne cijene za 3D karte, iako ga on neće biti u stanju u potpunosti cijeniti.

Snimati film u 3D-u zahtijeva puno dodatnog napora ne samo od strane tehničke ekipe, već i od strane cijele glumačke postave, s obzirom da se snimke moraju savršeno kordinirati i snimiti s više kamera, čineći cijeli proces jednim zahtijevnim pothvatom.

Ne postoji statistika koliko svjetske populacije pati od bolesti oka, čineći ih nesposobnima doživjeti 3D filmski efekt, ali se opet ne radi o izuzetno rijetkom stanju. Postoji mnoštvo gledatelja koji pate od slične sudbine poput gospodina Deppa.

Za one koji mogu uživati u 3D revoluciji, film “On Stranger Tides” dolazi u kina 20. svibnja.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

3 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!