Audio-video uređajiVijesti

Philipsov univerzalni daljinski upravljač Prestigo [PR]

Philipsovi univerzalni daljinski upravljači već su neko vrijeme na našem tržištu i iskustva su kod većine pozitivna, dobrim dijelom zbog jednostavnosti korištenja i mogućnosti za prihvatljivu cijenu. Ponuda daljinskih upravljača proširena je novim modelom koji posjeduje LCD ekran u boji, pozadinsko osvjetljenje tipki i jednostavan sustav podešavanja koji uključuje i kreiranje aktivnosti. Pojam aktivnosti kod daljinskih upravljača je masovnom tržištu prvi predstavio Logitech svojom Harmony serijom koja se na našem tržištu nije dobro provela. Više detalja o novom Philips Prestigo SRT8215 daljinskom upravljaču pročitajte u nastavku.

Upravljajte svime jednim daljinskim upravljačem

Iako kućni sustavi za zabavu obično zahtjevaju pun stol daljinskih upravljača Philipsov univerzalni daljinski upravljač Prestigo svojom vrhunskom funkcionalnošću posjeduje samo gumbe koji vam trebaju osiguravajući jednostavan i potpuni nadzor nad vašim dnevnim boravkom

ZagrebPrestigo SRT8215 novi je univerzalni daljinski upravljač elegantnog dizajna i jedinstvenih karakteristika iz Philipsa koji omogućava jednostavno i intuitivno upravljanje elektroničkim uređajima u cijelom domu. Praktičnim pristupom potrebnim gumbima i jasnom, naprednom kontrolom ovaj inteligentni daljinski upravljač idealan je spoj funkcionalnosti i svakodnevne jednostavnosti uporabe čime se savršeno uklapa u svaki životni stil.

Na naprednom, taktilnom LCD zaslonu u boji od 5,6 cm i pozadinskom rasvjetom prikazane su ikone kojima se vrlo jednostavno upravlja do petnaest uređaja gotovo bilo kojeg proizvođača bez obzira na interijerno osvijetljenje. Samim time Prestigo daljinski upravljač vremenski ne ograničava korisnike i ne zbunjuje ih s mnogobrojnim gumbima već pruža neograničenu zabavu i jedinu potrebnu opciju za specifičnu aktivnost. Podešavanjem posebno prilagođenih opcija aktivnostima poput gledanje filma ili slušanje jazza svi potrebni uređaji mogu se istodobno staviti u funkciju bez potrebnih individualnih podešavanja dok uz instalirane ikone pet stotina televizijskih programa i još deset tisuća dostupnih kanala putem USB povezivanja Prestigo omogućuje brz, jednostavan i izravan pristup omiljenim televizijskim sadržajima.

Kako bi se korisnicima ponudio uređaj koji uz neograničenu personaliziranu zabavu osigurava i jednostavno korištenje Philips je razvio step-by-step podešavanje postavki koje uz nekoliko jednostavnih pritisaka na LCD zaslonu i mogućnosti infracrvenog učenja naredbi lako dodaje nove uređaje i čini samu uporabu iznimno jednostavnom i intuitivnom. Bez obzira jesu li vaši uređaji digitalni ili analogni, spojeni bežično ili kabelom, Prestigo univerzalni upravljač omogućuje vam povezivanje, zaštitu i upravljanje uređajima za najbolji doživljaj zabave u vlastitom domu.

Novi model univerzalnog daljinskog upravljača može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom, a okvirna cijena je sljedeća:

  • SRT8215 – 749 Kn
Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

6 komentara

  1. Nazalost ovaj daljinac ima jedan jako veliki nedostatak a to je izostanak fizickih dugmica u 4 boje koji sluze za teletekst a na satelitskim risiverima bez njih je nemoguce koristiti uredjaj.Ovakav propust je prosto neshvatljiv.
    Inace posedovao sam takoreci sve logitech harmony daljince i mogu reci samo jedno da je njihov softver i podrska apsolutno nekoliko svetlosnih godina ispred konkurencije a jedino sto je isto tako neshvatljivo je sama izrada daljinaca ciji su mikroprekidaci i dugmici na nedopustivo losem nivou.

  2. Nadam se da ae te testirati ure?aj, jer se čini doista povoljan. Samo da još onda saznamo da li vrijedi te novce. thx

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!