Home » Vijesti » 3D » Katy Perry daje glas Štrumpfeti u kino hitu “Štrumpfovi”

Katy Perry daje glas Štrumpfeti u kino hitu “Štrumpfovi”

Jedna od najpopularnijih animiranih televizijskih serija svih vremena na ovim prostorima, Štrumpfovi, početkom kolovoza ove godine će se pojaviti i u kinima u obliku dugometražnog filmskog hita snimljenog u spektakularnoj RealD 3D tehnologiji!

Svi omiljeni likovi naše mladosti (Papa Štrumpf, Štrumpfeta, Mrgud, Pjesnik, Trapavi, Lumen, Azrijel, Gargamel i ostali) vratit će se na veliko platno po prvi put u svojoj povijesti, a avantura će ih iz njihovog svijeta odvesti ravno u veliki New York u kojem će Štrumpfovi morati pronaći način kako se vratiti svojim kućama.

U filmskoj verziji Štrumpfova, glasove su posudili poznati glumci na čelu s Hankom Azarijom i Alanom Cummingom, ali posebnu pozornost izazvat će Katy Perry koja je svoj prekrasan glas posudila jedinom ženskom liku – poznatoj Štrumpfeti.

Animirani hit Štrumpfovi u hrvatska kina stiže 4. kolovoza, a do tada uživajte u sadržajima na službenoj stranici http://www.smurfhappens.com/

[youtube id=”cZb5_ugLiFg” w=”600″ h=”337″]

 

 

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

3 komentara

  1. Sta ovo HD televizija strajkuje pa vec 7 dana nema novosti osim ove gluposti.

  2. Vidim da se nista nedogadja pa reko i vi otisli na ulice…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*