Home » Vijesti » 3D » Kino Movieplex postaje član obitelji Cineplexx

Kino Movieplex postaje član obitelji Cineplexx

Multiplex-postaje-Cineplexx

Cineplexx, najveći kino prikazivač u ovom dijelu Europe, otvara novo kino u centru Zagreba. Radi se o bivšem Movieplexu koji se trenutno preuređuje i od nedjelje, 29. travnja počinje službeno raditi kao Cineplexx multipleks u Hrvatskoj.

Službenog imena Cineplexx Centar Kaptol, ovo će kino dobiti pet dvorana ukupnog kapaciteta 983 sjedala (od čega će 58 biti posebna VIP sjedala), prostrano predvorje s odvojenim blagajnama za kino ulaznice i koncesije, dok će sve dvorane biti opremljene i najsuvremenijim digitalnim projektorima koji će omogućavati uživanje u najnovijim filmskim hitovima snimljenim u 3D tehnologiji.

Uz sve gore navedeno, Cineplexx Centar Kaptol donosi i brojne druge pogodnosti za svoje posjetitelje. Među njima su i program sakupljanja nagradnih bodova, kartice za vjernost, nagradne igre, razne promocije, posebni programi tijekom obiteljskih dana (Family Day), poseban dan u mjesecu za posjetiteljice (Ladies Night), besplatan parking, suvremena web stranica za rezervaciju karata i detaljan pregled kino programa te još mnogo toga.

Nakon otvorenja multipleks u Centru Kaptol postat će četvrto Cineplexx kino u Hrvatskoj, a sveukupno će se broj multipleksa Cineplexx u ovom dijelu Europe popeti na impresivnih 34.

Izvor: Continental Film PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*