3DKinoVijesti

Kino Movieplex postaje član obitelji Cineplexx

Multiplex-postaje-Cineplexx

Cineplexx, najveći kino prikazivač u ovom dijelu Europe, otvara novo kino u centru Zagreba. Radi se o bivšem Movieplexu koji se trenutno preuređuje i od nedjelje, 29. travnja počinje službeno raditi kao Cineplexx multipleks u Hrvatskoj.

Službenog imena Cineplexx Centar Kaptol, ovo će kino dobiti pet dvorana ukupnog kapaciteta 983 sjedala (od čega će 58 biti posebna VIP sjedala), prostrano predvorje s odvojenim blagajnama za kino ulaznice i koncesije, dok će sve dvorane biti opremljene i najsuvremenijim digitalnim projektorima koji će omogućavati uživanje u najnovijim filmskim hitovima snimljenim u 3D tehnologiji.

Uz sve gore navedeno, Cineplexx Centar Kaptol donosi i brojne druge pogodnosti za svoje posjetitelje. Među njima su i program sakupljanja nagradnih bodova, kartice za vjernost, nagradne igre, razne promocije, posebni programi tijekom obiteljskih dana (Family Day), poseban dan u mjesecu za posjetiteljice (Ladies Night), besplatan parking, suvremena web stranica za rezervaciju karata i detaljan pregled kino programa te još mnogo toga.

Nakon otvorenja multipleks u Centru Kaptol postat će četvrto Cineplexx kino u Hrvatskoj, a sveukupno će se broj multipleksa Cineplexx u ovom dijelu Europe popeti na impresivnih 34.

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!