3DObavijesti/ostaloVijesti

IMDB ponudio galeriju sa isječcima nadolazećih naslova u HD rezoluciji

IMDB (www.imdb.com) je ponudio servis pod nazivom “HD Trailer Gallery” (http://www.imdb.com/features/hdgallery) , koji predstavlja galeriju sa isječcima nadolazećih naslova u HD rezoluciji kako za 2D tako i za 3D naslove! Predstavljeni su filmovi; Conan 3D, novi nastavak Pirata sa Kariba, te Battle: Los Angeles, film koji podsjeća na Skyline i Dan nezavisnosti samom tematikom.

Zanimljivo je da za razliku od youtube isječaka, prelaskom pokazivača na određeni naslov, IMDB izlistava, najznačajnije detalje i kratak opis filma. Podaci se povlače sa IMDB baze podataka, slično kao i kod YAMJ aplikacije i same web stranice.

Tako se autor ovog članka raduje novom ostvarenju J.J. Abramsa, tvorca serija LOST i Fringe, te filmova poput zadnjeg nastavka Star Treka. Radi se o filmu pod nazivom Super 8. O čemu se radi, pogledajte na samoj stranici.

Pored opcije gledanja isječaka u 720p rezoluciji, savjetujemo vam da instalirate FireFox 4 web preglednik.

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!