HD Televizija video

HD Televizija video #5: Birds of Jarun

Odlazak na poznato jezero Jarun nikada nije bio bolji, unatoč hladnoći koja je došla s veljačom 2011.-te. Oko jezera mnoštvo ljudi, a u jezeru mnoštvo ptica. Tako bi se jednostavnim rječnikom mogao opisati ovaj video. Jezero je bilo skoro pa cijelo na površini prekriveno ledom, što je pridonijelo ljepoti ovog nesvakidašnjeg prizora. Ovaj cijeli, prilično spektakularan prizor snimljen je s kamerom Canon Legria HF200 u 1080i rezoluciji, te obrađen u Sony Vegas Platinum Pro 10.0 softveru.

Da ne duljimo previše, sljedeći video daje prilično kvalitetan prikaz cijelog posjeta ovom malenom djeliću raja:

 

[youtube id=”LQfaFJylngM” w=”600″ h=”337″]

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!