Home » HD Televizija video » HD Televizija video #8: We Run Zagreb utrka

HD Televizija video #8: We Run Zagreb utrka

Prvog dana mjeseca listopada 2011. godine na zagrebačkom Jarunu održana je 6 km dugačka utrka koju je organizirao NIKE Hrvatska, a kojoj je cilj bio promovirati zdrav način života i rekreaciju kroz trčanje i aktivnosti na otvorenom.

Nike je mjesecima prije utrke organizirao besplatne kondicijske treninge pod stručnim vodstvom uz koje je svatko s dovoljno volje mogao uvježbati tehniku i razviti kondiciju.

Ovaj veliki događaj u organizaciji NIKE Hrvatska ima za cilj promovirati zdrav način života i potaknuti što više ljudi da se počnu baviti ovim zdravim, a jednostavnim sportom kao načinom rekreacije.

[youtube id=”Lq2FaGT9z7Y” w=”600″ h=”337″]

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*