HD Televizija video

HD Televizija video #8: We Run Zagreb utrka

Prvog dana mjeseca listopada 2011. godine na zagrebačkom Jarunu održana je 6 km dugačka utrka koju je organizirao NIKE Hrvatska, a kojoj je cilj bio promovirati zdrav način života i rekreaciju kroz trčanje i aktivnosti na otvorenom.

Nike je mjesecima prije utrke organizirao besplatne kondicijske treninge pod stručnim vodstvom uz koje je svatko s dovoljno volje mogao uvježbati tehniku i razviti kondiciju.

Ovaj veliki događaj u organizaciji NIKE Hrvatska ima za cilj promovirati zdrav način života i potaknuti što više ljudi da se počnu baviti ovim zdravim, a jednostavnim sportom kao načinom rekreacije.

[youtube id=”Lq2FaGT9z7Y” w=”600″ h=”337″]

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!