HD Televizija video

HD Televizija video #11: Povratak ptica s Jaruna

Prošlo je manje od godinu dana otkako je HD Televizija snimila predivne prizore različitih jata ptica na zagrebačkom jezeru Jarun. Od tada, nadali smo se da će nam se opet pružiti prilika da uhvatimo te divne životinje u akciji.

Prosinac je ove godine donio sa sobom određeno ozračje, te smo odlučili okušati sreću i ponovno posjetiti Jarun s kamerom. Na naše veliko zadovoljstvo i sreću, Jarun je ponovno bio dom mnoštva ptica, što smo snimili u HD-u.

Ovaj video ne prikazuje samo nezaboravne prizore ptica na vodi i u letu, već se odnosi i na simbiozu ljudi i životinja u ovome svijetu kojeg zajedno naseljavamo i u kojem pokušavamo opstati. Popraćene veličanstvenom pjesmom “Baba Yetu” (Christopher Tin), HD Televizija ponosno predstavlja Povratak ptica s Jaruna.

Za kreiranje videa koristili smo Sony Vegas Movie Studio Platinum 11, zahvaljujući kojem smo izveli efekte na slovima, tranzicije i prilagođavanje zvuka. Slijedi snapshot kako to finalno izgleda.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!