Home » HD Televizija video » HD Televizija video #11: Povratak ptica s Jaruna

HD Televizija video #11: Povratak ptica s Jaruna

Prošlo je manje od godinu dana otkako je HD Televizija snimila predivne prizore različitih jata ptica na zagrebačkom jezeru Jarun. Od tada, nadali smo se da će nam se opet pružiti prilika da uhvatimo te divne životinje u akciji.

Prosinac je ove godine donio sa sobom određeno ozračje, te smo odlučili okušati sreću i ponovno posjetiti Jarun s kamerom. Na naše veliko zadovoljstvo i sreću, Jarun je ponovno bio dom mnoštva ptica, što smo snimili u HD-u.

Ovaj video ne prikazuje samo nezaboravne prizore ptica na vodi i u letu, već se odnosi i na simbiozu ljudi i životinja u ovome svijetu kojeg zajedno naseljavamo i u kojem pokušavamo opstati. Popraćene veličanstvenom pjesmom “Baba Yetu” (Christopher Tin), HD Televizija ponosno predstavlja Povratak ptica s Jaruna.

Za kreiranje videa koristili smo Sony Vegas Movie Studio Platinum 11, zahvaljujući kojem smo izveli efekte na slovima, tranzicije i prilagođavanje zvuka. Slijedi snapshot kako to finalno izgleda.

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

9-godina

Devet godina HD Televizije i planovi za budućnost

Ne čini se baš kao da je bilo jučer, no ne tako davno projekt HD ...

Canon predstavio hrvatskom tržištu profesionalnu C700 4K video kameru

U zadnjih par godina Canon je zakoračio u tržište profesionalnih video kamera sa velikim senzorom, ...