Audio-video uređaji

Sherwood BDS-876 Blu-ray sa 3D-om i internet podrškom

The BDS-876 3D Blu-ray player je prvi Sherwoodov čitač koji nosi Sherwood Newcastle oznaku visokih performansi. Osim što ima 2D i 3D podršku, čitač također omogućuje korisnicima da uživaju u HD i SD sadržaju iz internetskih izvora.

Sherwood BDS-876

Sherwoodov novi 2D i 3D Blu-ray player ima Full HD kvalitetu slike i podršku za DTS HD Master, Dolby Digital True HD, Dolby Digital i Dolby Digital Plus. 192K/24-bitni pretvarači sadržaja iz digitalnog u analogni bi isto tako trebali osigurati visoko kvalitetni zvuk kroz analogne izlaze. Čitač ima HDMI 1.4 izlaz koji podržava 3D izlaz za 3D zaslone, kao i Audio Return Channel (ARC). Uobičajena audio sučelja mogu se kreirati kroz svoje koaksijalne i optičke digitalne audio izlaze.

BDS-876 podržava Blu-ray Profile 2.0 i BD-Live, ali je isto tako Sherwoodov prvi koji podržava i strujanje HD i SD sadžaja preko internet, iako potpuna lista internetskih izvora nije objavljena. DLNA i DivX je također podržan.

Sherwood kaže da je BDP-876 predviđen za lansiranje u srpnju 2011.-te po maloprodajnoj cijeni od cca 2150,00 kn (uključeno trogodišnje jamstvo).

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!