Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Sherwood BDS-876 Blu-ray sa 3D-om i internet podrškom

Sherwood BDS-876 Blu-ray sa 3D-om i internet podrškom

The BDS-876 3D Blu-ray player je prvi Sherwoodov čitač koji nosi Sherwood Newcastle oznaku visokih performansi. Osim što ima 2D i 3D podršku, čitač također omogućuje korisnicima da uživaju u HD i SD sadržaju iz internetskih izvora.

Sherwood BDS-876

Sherwoodov novi 2D i 3D Blu-ray player ima Full HD kvalitetu slike i podršku za DTS HD Master, Dolby Digital True HD, Dolby Digital i Dolby Digital Plus. 192K/24-bitni pretvarači sadržaja iz digitalnog u analogni bi isto tako trebali osigurati visoko kvalitetni zvuk kroz analogne izlaze. Čitač ima HDMI 1.4 izlaz koji podržava 3D izlaz za 3D zaslone, kao i Audio Return Channel (ARC). Uobičajena audio sučelja mogu se kreirati kroz svoje koaksijalne i optičke digitalne audio izlaze.

BDS-876 podržava Blu-ray Profile 2.0 i BD-Live, ali je isto tako Sherwoodov prvi koji podržava i strujanje HD i SD sadžaja preko internet, iako potpuna lista internetskih izvora nije objavljena. DLNA i DivX je također podržan.

Sherwood kaže da je BDP-876 predviđen za lansiranje u srpnju 2011.-te po maloprodajnoj cijeni od cca 2150,00 kn (uključeno trogodišnje jamstvo).

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*